adiz1 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ciekawi mnie czy w najbliższą NIEDZIELĘ znów usłyszę: ''..Paaanie, DZISIAJ to miernota - WCZORAJ to dopiero połowili [szczupaka] (i wyłowili ).. Oczywiście Ci zwyczajowo nie rozumiejący co znaczy dzień ustawowo wolny od pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Adiz jak uslyszysz, ze wczoraj polowili to jeszcze pol biedy. Oczywiscie w swietle regulaminu tak zle i tak nie dobrze, ale... Jak brykam na trotki w styczniu czy lutym do bardzo często od miejscowych slysze coś w stylu: - panie teraz to nie ma ryby. Nie ma co tu łowić. Jak na robaczka nie bierze to na te Pana świecidełka tym bardziej.- skoro teraz niebierze to kiedy bierze / brało- panie najlepiej to łone w pazdzierniku i listopadzie bierom. Panie na wszystko K...wa wchodzą wtedy....- jak w pazdzierniku??? przecież od pazdziernika do grudnia włącznie jest okres ochronny i nie wolno ich lowic.- a jakie tam nie wolno? co mi nie wolno. rybakom nie wolno. mi wszystko wolno Rece opadaja... Nic tylko odstrzelić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Wczoraj w Warszawskim Bassie słyszałem taką rozmowę : no jak biorą na Zalewie Zegrzyńskim ? odp. w tygodniu świetnie brały kilka złapałem tylko szkoda bo mi się żywce skończyły.Panowie wygłądali mi na takich co już napewno mają ulgi w składkach za staż w przynależności.Zyczę miłego łikiendu Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adiz1
Ciekawi mnie czy w najbliższą NIEDZIELĘ znów usłyszę: ''..Paaanie, DZISIAJ to miernota - WCZORAJ to dopiero połowili [szczupaka] (i wyłowili
)..
Oczywiście Ci zwyczajowo nie rozumiejący co znaczy dzień ustawowo wolny od pracy.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi