leslaw Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Chodzi mi jaki wplyw maja takie jigi, kotwice, itd. tzw. saltwater czyli w kolorze matowe srebro lub cynk na brania ryb w normalnych wodach ?.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Jeśli chodzi o kolor i tzw. błyszczące wykończenie, używam srebrnych ownerów (stosuję również bure gamaki)min. w wobach trociowych i nie zauważyłem spadku brań, zarówno styczniowych keltów jak i ryb wrześniowych(z rybami w innych porach roku nie mam doświadczeń). Zdażały się przyłowy w postaci potoków, więc nie demonizowałbym tego szczegółu, choć niektórzy z moich kolegów mają inne zdanie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Moze gdybys lowil w krystalicznych czystych jeziorach gorskich przy duzym naswietleniu wody, to moznaby rozwazac taki problem. W normalnych warunkach lowiska 1001 innych czynnikow decyduje o tym czy branie bedzie czy nie. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi