barwena1977 Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam!Kołowrotek został rozłożony i przesmarowany.Po pewnym czasie zaistniało zjawisko jak w temacie.Raz zaskakuje, raz nie lub po pewnym oporze nagle puszcza.Co może być nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Spróbuj wyczyścić dokładnie łożysko oporowe z oliwy i smaru(ma być tam sucho), ja moczyłem w benzynie ekstrakcyjnej. Poskładaj wszystko pamiętając o dobrym ułożeniu sprężynek dociskających wałeczki w łożysku oporowym. Powinno pomóc. Nie raz ratowałem tak moje super aero GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Oki, dzięki .PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Poruszałem problem 1,5 roku temuMoze tu takze znajdziesz cos dla siebie. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7774& ;amp ;amp ;prevloaded=1&&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi