ziober Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam,Chciałem Was zapytać o 2 używane pompony, które znalazłem na aukcji:http://allegro.pl/ponton-zodiak-340-i5739761829.htmlhttp://allegro.pl/ponton-zodiac-310-s-i5736862690.htmlczy warto się zainteresować tymi modelami i czy cena racjonalna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak dla mnie cena wysoka wolałbym dołożyć i kupić coś nowego.Polataj po necie jest teraz tego na kg do tego koniec roku i sezonu więc możesz trafić na fajne promocje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemofight Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Również rozglądam się za pontonem i tak jak Kolega wyżej napisał - pod koniec roku można trafić na dobrą cenę. Mnie kusi X BOAT 290 z alu podłogą - w chwili obecnej do końca miesiąca jest za 2042 zł z wysyłką ale myślę, że będzie taniej. Kolega ma tej firmy i chwali.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marek_moto Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Kolego tak jak napisał Krakus , można coś z promocji kupić za przyzwoite pieniążki ,a tu gumiak stary,nie wiadomo kto to użytkował,konserwował, gdzie to przechowywał itd nic o tym pontonie nie wież. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemofight Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) co nowy to nowy... poza tym gwarancja. Edytowane 22 Października 2015 przez przemofight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondzio 77 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam,Chciałem Was zapytać o 2 używane pompony, które znalazłem na aukcji:http://allegro.pl/ponton-zodiak-340-i5739761829.htmlhttp://allegro.pl/ponton-zodiac-310-s-i5736862690.htmlczy warto się zainteresować tymi modelami i czy cena racjonalna. PozdrawiamHejTo pierwsze ogłoszenie wisi juz na allegro kilka miesięcy.Też myślałem o nim ale użytkownik to jakiś handlarz bo na aukcjach ma wszystkiego po troch a ja omijam takie oferty.Zakupiłem nowy i wiem co mam.I tobie tez proponuje zakup nowego pływadła.Lepiej kupić niższej półki ale nowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Prezerwatywy (gumki) tylko nowe, bezpieczenstwo najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Nawet tutaj na giełdzie są dwa dość ciekawe :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mottle Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam,Chciałem Was zapytać o 2 używane pompony, które znalazłem na aukcji:http://allegro.pl/ponton-zodiak-340-i5739761829.htmlhttp://allegro.pl/ponton-zodiac-310-s-i5736862690.htmlczy warto się zainteresować tymi modelami i czy cena racjonalna. PozdrawiamOdpuść tak jak kondzio 77 napisał wiszą już trochę czasu, a i cena z kosmosu to są wiekowe dętki. Zobacz sobie propozycje ETmarine czasami mają coś wystawowego w dobrej kasie, szukaj czegoś nowego lub świeżej używki. No i nie od handlarza złomem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ictus Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 310-ka jest ewidentnie stara i styrana - mam taką samą. To genialny ponton, same plusy, lekki, bardzo szybki mocny etc. Jednak jak popatrzyłem na pawęż tej sztuki z allegro to nie wygląda na rzadko używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jarek K. Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Poczekaj a moze na JB giełdzie znajdziesz cos ciekawości zawsze to inaczej kupic używke od forumowego kolegi niz z allegro bóg wie co kto i jak.Ja osobiście zakupiłem Busha Craba od chłopaków ze Szczecina , wszystkie opisy zgodne z rzeczywistoscia a jak nie to nowka po co ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Witam,Chciałem Was zapytać o 2 używane pompony, które znalazłem na aukcji:http://allegro.pl/ponton-zodiak-340-i5739761829.htmlhttp://allegro.pl/ponton-zodiac-310-s-i5736862690.htmlczy warto się zainteresować tymi modelami i czy cena racjonalna. Pozdrawiam Dobry pompon nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Można też do naszego Kolegi @mawerica się odezwać czy i co ma na stanie. Ja pływam na mawericu 330 i sobie chwalę. Samemu z całym majdanem czyli śmiało jakieś 200kg na pokładzie z silnikiem Evinruda 9,9KM Do 30km/h pływam, stabilna prędkość na Narwi to miałem 27 km/h ostatnio. Edytowane 23 Października 2015 przez Sołtys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziober Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Można też do naszego Kolegi @mawerica się odezwać czy i co ma na stanie. Ja pływam na mawericu 330 i sobie chwalę. Samemu z całym majdanem czyli śmiało jakieś 200kg na pokładzie z silnikiem Evinruda 9,9KM Do 30km/h pływam, stabilna prędkość na Narwi to miałem 27 km/h ostatnio. Artur masz porównanie swojego pontonu do innych chińczyków? Ciekawi mnie dlaczego warto dołożyć kilka ładnych stówek do pompona od kolegi Mawerica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziober Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Poczekaj a moze na JB giełdzie znajdziesz cos ciekawości zawsze to inaczej kupic używke od forumowego kolegi niz z allegro bóg wie co kto i jak.Ja osobiście zakupiłem Busha Craba od chłopaków ze Szczecina , wszystkie opisy zgodne z rzeczywistoscia a jak nie to nowka po co ryzykowac Długo szukałem na rynku wtórnym Kaimana lub Craba ale rynek nie nie był dla mnie łaskawy Używanego Busha ciężko trafić... A nowego mi nie trzeba, tak często nad wodą nie jestem żeby tyle inwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Artur masz porównanie swojego pontonu do innych chińczyków? Ciekawi mnie dlaczego warto dołożyć kilka ładnych stówek do pompona od kolegi Mawerica. @ziober pozwolisz,że Ci odpowiem. maweric to ponton konstrukcji włoskiej robiony w Chinach, dlatego chińczyk. Samsung robiony w Chinach , nadal Koreańczyk.Pomińmy to , ten pontonik ma fajną nautykę i super osiągi czy na elektryku czy na spalinie. Wykonanie, bardzo staranne, małe rączki mogą zrobić coś tanio lub za normalną cenę, jeśli walczysz o cenę będziesz miał słabej jakości towar i wykonanie. Materiały z których jest wykonany , to materiały z górnej półki ( nie made in China ). Potwierdzają to certyfikaty ISO. To nie jest reklama, pontony to moje hobby, a nie utrzymanie, mam inna działalność dobrze prosperującą . Myślę, że obecna kolorystyka , materiały i staranność wykonania pontonów maweric nie odbiega od konkurencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziober Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Dziękuję za odpowiedzi... zakup dętki przyprawia mnie o ból głowy Edytowane 24 Października 2015 przez ziober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Artur masz porównanie swojego pontonu do innych chińczyków? Ciekawi mnie dlaczego warto dołożyć kilka ładnych stówek do pompona od kolegi Mawerica.@Ziober z perspektywy użytkowania to chociażby za jakość wykonania to po pierwsze.Po drugie: Ja osobiście wyznaję zasadę że wolę zapłacić czasem więcej (gdy mogę sobie na to pozwolić), ale dać zarobić swojemu, niż obcemu, taki lokalny patriotyzm.Zanim kupiłem też miałem zawrót głowy, tu na forum przewertowałem cały temat o pomponach liczący kilkadziesiąt stron, przewertowałem internety i po kalkulacjach decyzja padła na mawerica, ostatecznie przekonało mnie gdy pojechałem do @mawerica i ten zaprezentował pływadło, dorzucił kilka udogodnień w promocyjnej cenie oraz pomógł a właściwie to zamontował kilka udogodnień (wcześniej uzgodniliśmy).Właściwości nautyczne ma rewelacyjne w mojej ocenie, wody się trzyma, nie myszkuje, trzyma kurs. Ja jestem bardziej niż zadowolony.Nie nie mam porównania do innych. Edytowane 23 Października 2015 przez Sołtys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ziober
Witam,
Chciałem Was zapytać o 2 używane pompony, które znalazłem na aukcji:
http://allegro.pl/ponton-zodiak-340-i5739761829.html
http://allegro.pl/ponton-zodiac-310-s-i5736862690.html
czy warto się zainteresować tymi modelami i czy cena racjonalna.
Pozdrawiam
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi