fish28 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Model uklejki prawie gotowy.Jak myślicie, będzie z takim ogonkiem to pracowało ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Model uklejki prawie gotowy.Jak myślicie, będzie z takim ogonkiem to pracowało ? DSC_0484.JPGDSC_0485.JPGSuper prototyp ciekawy jestem skuteczności i pracy tego ogona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 No muszę Ci powiedzieć że też jestem tego bardzo ciekaw.Na wszelki wypadek zrobiłem jeszcze jedną wersję ogonka, też trochę inną niż wszystkie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 No muszę Ci powiedzieć że też jestem tego bardzo ciekaw.Na wszelki wypadek zrobiłem jeszcze jedną wersję ogonka, też trochę inną niż wszystkie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie.Pokaż drugą wersje. Kiedy będziesz odlewał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zalane w silikonie, jutro rozformowanie i testy.Kurde tylko mam problem bo mi mikrofala ducha wyzionęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Malowanie gum od 6 minuty https://m.youtube.com/watch?v=980oSTxPq5M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Malowanie gum od 6 minuty https://m.youtube.com/watch?v=980oSTxPq5MWłaśnie przyszły do mnie pyły perłowe, działanie takie jak na filmiku.Ale będzie zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Właśnie przyszły do mnie pyły perłowe, działanie takie jak na filmiku.Ale będzie zabawy DSC_0494.JPGGdzie i za ile można je kupić ?Czy to są takie jak do paznokci ? Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie to nie są pyły do paznokci.To są dokładnie te same pyły co na filmiku, od tego samego producenta, tylko pod inną nazwą.http://www.modelarnia24.pl/76-pigmenty-perlowe-metaliczne Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fish28 jak zwykle pomocny, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fish28 jak zwykle pomocny, dzięki Nie ma za co.W końcu po to powstało to forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie ma za co.W końcu po to powstało to forum Oj żeby wszyscy tak myśleli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 No to i ruszam w temacie Pierwszy projekt: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 No to i ruszam w temacie Pierwszy projekt:1olew.jpgNo to pierwsze koty za płoty, ładny model.To będzie z kopytkiem do góry czy może w dół, a może będą dwie wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Jakby ktoś chciał jest na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizior Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Panowie polecam kupowac wszystkie materialy do gumowych przynet tutaj http://www.modelarnia24.pl/71-tworzywo-do-gum-wedkarskich. Najlepsze ceny (nie tak jak np wBRC) i jakosc za ktora daje glowe. Do barwienia polecam pyl perlowy rowniez dostepny na stronie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Panowie polecam kupowac wszystkie materialy do gumowych przynet tutaj http://www.modelarnia24.pl/71-tworzywo-do-gum-wedkarskich. Najlepsze ceny (nie tak jak np wBRC) i jakosc za ktora daje glowe. Do barwienia polecam pyl perlowy rowniez dostepny na stronie.PozdrawiamCóż za reklama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 No kolega ameryki nie odkrył, zwłaszcza jak by przeczytał kilka stron wstecz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 No kolega ameryki nie odkrył, zwłaszcza jak by przeczytał kilka stron wstecz.gdzieś trzeba posty nabić :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Cóż za reklama Na początku czytam i myślę, że się czepiasz, a dopiero po chwili zobaczyłem, że człowiek 2 posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kizior Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Kolego napisalem post z czystej zyczliwosci z reklama nie mial nic wspolnego. Czytalem pierwsze 3 moze 4 strony tematu i popelnilem blad piszac o stronie z linku bo w sumie moglem doczytac pozostale 24 z tematu i dowiedziec sie ze stronka dawno odkryta. Moj post mozna usunac skoro tak razi w oczy kolegow ktorzy nie omieszkali pisac jeden po drugim to samo tj. "coz za reklama" zwlaszcza ze to offtop juz. Pozdrawiam Edytowane 5 Września 2015 przez Kizior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A to i ja swoje wypociny pokaże , odlew okonia 8cm , czekam na specjalistyczne farby ,zobaczymy co wyjdzie z malowaniem ,ale chcę sie nauczyć malować areo ,bo odlewy wychodzą ok tylko pomalowac i hejka na testy . Okonki 4cm już zdały egzamin celująco ,pierwsze próbne malowanie pyłami metalicznymi ,ale to jeszcze nie ta technika malowania ,zobaczymy co areo pokaże. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Ta 8 fajnie wygląda Piotrze, te formy są zamknięte czy połówkowe? editJa też dzisiaj sprawdziłem w boju gumy.Piąteczka w akcji, wymemłana przez okonki Edytowane 7 Września 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Połówkowe, sporo towaru ,,żywicy'' zmarnowałem aby dojść do tego ale warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Znam ten ból, też nie jedną formę zrąbałem, ale przyznam że połówkowej formy jeszcze nie robiłem.Po za tym w takiej formie nie da się chyba lać dwóch lub więcej kolorów, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi