DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 230g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) A ja obstawiam 170g, guma ma długi i szeroki ogon, ale nie gruby wyszła kapitalnie. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ponizej 200? chyba nie uwierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Przebije na 180 g ;-) ale sie nie zdziwie jak bedzie mniej :-D tyl jest cienki wiec za duzo nie poszło :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 A ja obstawiam 170g, guma ma długi i szeroki ogon, ale nie gruby wyszła kapitalnie.Jesteś bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 163 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Prawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jest filmik dla tych co nie mają fejsa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Jest filmik dla tych co nie mają fejsa Rozruszałeś wątek na całego :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Miodna praca,może to być hit 2016r. na duuże rybska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Za jakiś czas będą w wątku kopie, mojej kopii I bardzo dobrze, niech ludzie robią coraz to nowsze, czy udoskonalone prototypy innych. Przecież nie poprzestaniemy na odlewaniu kopyt relaxa Edytowane 8 Stycznia 2016 przez fish28 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 super Dario oglądałem i bałem się o wannę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Darek, że aż tak fajnie to będzie hasało nie przypuszczałem ale to jeszcze nic,że tak szybko rozformujesz i wyplujesz pierwszego to się nie umawialiśmy Czekam na takiego 25 cm, pewnie jutro coś takiego w wannie będzie pływać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 super Dario oglądałem i bałem się o wannę Ja się bardziej boję, że testów w wannie Żona zabroni robić, wtedy na następny filmik poczekamy do wiosny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 super Dario oglądałem i bałem się o wannę Ta wanna jest już nie zle porysowana przez te moje wynalazki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Darek, że aż tak fajnie to będzie hasało nie przypuszczałem ale to jeszcze nic,że tak szybko rozformujesz i wyplujesz pierwszego to się nie umawialiśmy Czekam na takiego 25 cm, pewnie jutro coś takiego w wannie będzie pływać Janusz, wiem że tak się nie umawialiśmy, ale rano, jak wstałem, macam formę i czuje że sztywna, to wyciągnąłem z formy, ale dopiero rozformowałem trzy godziny pózniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ok, guma bez obciążenia, z drutem waży 162gJuż wiem ile mniej więcej wstawię obciążenia w łeb. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Darek... Pytanie za tysiąc pięćset sto dziewięćset... Powiedz mi, jak Ty się mieścisz w tej wanience dla dzieci?? :-> ;-> Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wanienka jest do testów przynęt a kapiele u sąsiadki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja nigdy nie kąpię się w wannie tylko korzystam z prysznica :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wanienka jest do testów przynęt a kapiele u sąsiadki.Ten jak zwykle... Tylko dupy, dupcenie i te inne sprawy podczas andropauzy [emoji6] [emoji6] Ja nigdy nie kąpię się w wannie tylko korzystam z prysznica :-DNo w takiej wannie jakbyś się położył, to sąsiadka "zalana" na twarz [emoji6] Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pracować będą.kwestia dopasowania miękkości plastisolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Prace trwają.Głowa będzie żywicy z mocowaniami do linki i kotwicy.Tył plastisol i ta część będzie wymienialna.Ogony będą różne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A w piątek gadałem właśnie z kumplem że przydał by się z przodu łeb szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi