Skocz do zawartości

Materiały do odlewania przynęt gumowych

Rekomendowane odpowiedzi

Refleksja. Przeleciałem wątek od czasu odgrzania tematu w sierpniu 2014. Mijają dopiero 2 lata wymiany pomysłów, doświadczeń. Wystarczyło dać komu trzeba dostęp do plastisolu no i mamy to. Postęp kosmiczny. Polak to jednak potrafi... jak chce :)

Wszystko to jest na yotube i na forach obcojęzycznych. Trzeba sporo czasu poświęcić na rozszyfrowanie tego wszystkiego. No i oczywiście czas i testy w PL.

Podobnie wyglądało to z RB, a dziś każdy kręci na kolanie lub na jakiejś maszynie :)

• Like 1

Kurde, arapaima chyba pójdzie do przebudowy ????

Wczoraj trochę nią porzucałem i stwierdziłem że podczas rzutu za często się plącze. Chyba będę musiał pogubić korpus. Dodatkowo przez ten cieńki korpus, podczas trolowania z prędkością 3,5km/h część korpusu, tuż za głową kładzie się i przez to całość trochę mniej zamiata ????

W wannie wyglądało to obiecują.

Edytowane przez fish28

• 2 tygodnie później...

Proponuje założyć nowy temat. np. Przynęty gumowe naszych forumowiczów.Tam można by się chwalić co nowego się pojawia u kolegów. 

W tym momencie nowa osoba potrzebuje przeglądnąć już 74 strony aby dowiedzieć się cokolwiek na temat materiałów.Wg mnie bez urazy jest to trochę sieczka.

@thoffi

Najprościej byłoby założyć nowy wątek i podać wszystko na tacy aby ,,nowi" nie popełniali błędów takie ,,ABC" lub ,,Krok po kroku"  tylko moim zdaniem warto przeczytać cały już istniejący temat, ponieważ jest naprawdę ciekawy i zawiera sporo informacji ;) Z drugiej strony do pewnych rzeczy trzeba dojść samemu .... ćwiczyć, kombinować, zmarnować litry silikonu i zaliczyć poparzenie - taki urok tej zabawy ;)

• Like 3