yankis Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Refleksja. Przeleciałem wątek od czasu odgrzania tematu w sierpniu 2014. Mijają dopiero 2 lata wymiany pomysłów, doświadczeń. Wystarczyło dać komu trzeba dostęp do plastisolu no i mamy to. Postęp kosmiczny. Polak to jednak potrafi... jak chce Wszystko to jest na yotube i na forach obcojęzycznych. Trzeba sporo czasu poświęcić na rozszyfrowanie tego wszystkiego. No i oczywiście czas i testy w PL.Podobnie wyglądało to z RB, a dziś każdy kręci na kolanie lub na jakiejś maszynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) W końcu skończyłem arapaimę ????Dostała stelaż z nierdzewki o grubości 1,5mm lub do wyboru 2mmWaga pokazuje 220g Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez fish28 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 @fish28Piękna praca Teraz tylko napisz do Jeremy Wade'a prowadzącego program ,,Polowanie na rzeczne potwory" niech przetestuje to maleństwo .... Chyba ,że robiłeś to na jego zlecenie ???!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Gdzie by łowił na takie gluty z nosa ????Guma jest zrobiona dla Claudio, na hiszpańskie pajki. Zobaczymy czy im podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Rzeczywiście praca niesamowita, niczym balet w wodzie. Ogon wydaje się być bardzo delikatny na zęby drapieżników, ale pewnie da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dlatego wolałbym żeby waliły w łeb ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Najlepiej żeby połykały w całości i biorą pod uwagę ,,apetyczną" pracę to tak będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Kurde, arapaima chyba pójdzie do przebudowy ???? Wczoraj trochę nią porzucałem i stwierdziłem że podczas rzutu za często się plącze. Chyba będę musiał pogubić korpus. Dodatkowo przez ten cieńki korpus, podczas trolowania z prędkością 3,5km/h część korpusu, tuż za głową kładzie się i przez to całość trochę mniej zamiata ????W wannie wyglądało to obiecują. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 No to smuteczek. Nie zazdroszczę.Ja jak rzezbilem okonia swimbaita i gdy się okazało nad wodą ze 3 element pęka to tez nie byłem zbyt szczęśliwy. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 No tak to czasem jest. Ale nie poddaję się, będę ją przerabiał aż do skutku, bo już za dużo kasy w nią włożyłem, żeby zrezygnować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nie wolno się poddawać tylko trzeba dążyć do wyznaczonego sobie celu Miała powstać atrakcyjna przynęta i taka właśnie będzie ..... po kilku modyfikacjach Dasz radę ..... jak nie Ty to kto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 No tak to czasem jest. Ale nie poddaję się, będę ją przerabiał aż do skutku, bo już za dużo kasy w nią włożyłem, żeby zrezygnować.Daj twardszy plastisol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Niestety nie mam utwardzacza, a w środę wracam do Norwegii ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 To wpadnij do mnie.Dam Ci testowy K5 Noxio.On jest twardszy sporo od bazowego K5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Super, jak nie problem to jutro bym wpadł, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nie! jutro mam zajęcia w grupach.Chyba że chcesz dołączyć hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A co to za zajęcia? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 A co to za zajęcia? No tu na pewno tego nie napiszę.Wpadnij w poniedziałek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Tomy odszedł i wątek upadł .... ale pozostali chyba jeszcze są ?! Czas się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A ja powrócę z tematem farb do gumek - czy ma ktoś sprawdzone farbki,którymi można malować gumki i kolor trzyma bez zastrzeżeń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Może byście napisali coś o materiałach, które wykorzystaliście przy robieniu tych gumek.Np skąd tworzywo, jaka forma, jakie farby , oczy, itd bo taki jest chyba temat." Materiały do odlewania przynęt gumowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ale to wszystko w tym wątku już jest napisane thoffi ,łącznie z nazwami i linkami do sklepów , chyba bezsensu wałkować w kółko, każdy korzysta z tych samych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Proponuje założyć nowy temat. np. Przynęty gumowe naszych forumowiczów.Tam można by się chwalić co nowego się pojawia u kolegów. W tym momencie nowa osoba potrzebuje przeglądnąć już 74 strony aby dowiedzieć się cokolwiek na temat materiałów.Wg mnie bez urazy jest to trochę sieczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 @thoffiNajprościej byłoby założyć nowy wątek i podać wszystko na tacy aby ,,nowi" nie popełniali błędów takie ,,ABC" lub ,,Krok po kroku" tylko moim zdaniem warto przeczytać cały już istniejący temat, ponieważ jest naprawdę ciekawy i zawiera sporo informacji Z drugiej strony do pewnych rzeczy trzeba dojść samemu .... ćwiczyć, kombinować, zmarnować litry silikonu i zaliczyć poparzenie - taki urok tej zabawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi