DAMIR Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Poszukiwania trwają ...... może Mikołaj coś podrzuci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dzięki za podpowiedzi. Jak odleję coś co nadaje się do pokazania to wrzucę zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zaczynamy odlewy, oj długa droga przede mną aby to wgl przypominało wasze odlewy np jazgarza Panie Darku dzięki za cierpliwość i pomoc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Najważniejsze aby eksperymentować i nie poddawać się jeżeli coś nie wychodzi ... po pewnym czasie wyjdzie Za oknem zima , długie wieczory także można tworzyć. Gumki wyszły ciekawe także jest potencjał ...... oj będą miały drapieżniki w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Co byście panowie doradzili poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jak wypadły testy pracy gumy ? Zdjęcie jest mało wyraźne ale czy na powierzchni gumy są pęcherzyki co oznacza , że silikon nie odgazował . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Z pracy jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Z pracy jestem pod wrażeniemPraca jest najważniejsza ... resztę można dopracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Myślę że moje fotki dopingują do działania.Dlatego je tutaj wstawiam jak robię coś nowego.Przynajmniej u mnie tak było.Pojawił się Iras.Zobaczyłem co ten gość potrafi.Zazdrościłem ale szczerze bez zawiści.On był wodą na mój młyn.Teraz mamy doskonały kontakt.Wymieniamy się informacjami itd.w kwestii lure. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dopingują, motywują itd... "Ty tymi przynętami otwierasz oczy niedowiarkom! Mówisz: to jest moja przynęta, przez mnie zrobiona i nie jest to Moje ostatnie słowo" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Iras i Tomy są motorem napędowym do działania a że zima tuż tuż a po zimie wiosna więc pomysł !!Guma na klenia. Pływak żółtobrzeżek silikon pływający, długość około 3cm wstępnie jest pomysł żeby zalewać na hakach muchowych.A co wyjdzie zobaczymy wstępny wzór, długa droga do wykończenia modelu ale czas jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 No i spoczko kiedyś robiłem takie żuczki.Formy wywaliłem a potem ludzie pisali i byli chętni.Ponoć łowne na pstrągi były.Wrócę do tematu i coś wstawię dla podbicia tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Iras i Tomy są motorem napędowym do działania a że zima tuż tuż a po zimie wiosna więc pomysł !!Guma na klenia. Pływak żółtobrzeżek silikon pływający, długość około 3cm wstępnie jest pomysł żeby zalewać na hakach muchowych. Bardzo ciekawy pomysł. Już czekam na dalsze wiadomości o gumowym żółtobrzeżku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) O! Znalazłem fotki tego mojego robala .Mi na to brały wzdręgi. Trzymam kciuki za ten temat bo sprawa rozwojowa i można sporo tutaj jeszcze zrobić. Odbiór oparów przy lakierowaniu gum.Najlepiej w tym miejscu jak na fotce.Mocna turbina i dym z papierosa idzie w poziomie prosto w dziurę z odległości 0,5 metra.To samo opary,zbiera wszystko.Nie ma prawa przy tym żeby coś było czuć.To jest bardzo toksyczny materiał i nie radzę ryzykować. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Super robale Myslę coś od spodu zrobić by ładnie tyłeczek wprawiał w ruch Ja pływaka szykuje pod ostatniego spina jaki mi został Edytowane 8 Grudnia 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Super robale Myslę coś od spodu zrobić by ładnie tyłeczek wprawiał w ruch Ja pływaka szykuje pod ostatniego spina jaki mi został No to ciekaw jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Myśli tyle z pisane na papier że nie wiadomo czy czasu starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Tu widać na przykładzie złotego kiełbia.Grzbiet jest odlany w jednej barwie.Mieszanka kolorów dobrana tak że tworzy na pewnej granicy cień złotej pręgi.Dasz za dużo koloru pozamiatane,dasz za mało też pozamiatane. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Cenne rady i jakie pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 "Odbiór oparów przy lakierowaniu gum.Najlepiej w tym miejscu jak na fotce.Mocna turbina i dym z papierosa idzie w poziomie prosto w dziurę z odległości 0,5 metra.To samo opary,zbiera wszystko.Nie ma prawa przy tym żeby coś było czuć.To jest bardzo toksyczny materiał i nie radzę ryzykować."I siatka żeby włosów (głowy) nie wciągnęło. O jakim zapachu jest ten "opar"? Mozna to porównać z jakims rozpuszczalnikiem?Wypuszczasz na zewnątrz czy idzie na jakies filtry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 I siatka żeby włosów (głowy) nie wciągnęło. O jakim zapachu jest ten "opar"? Mozna to porównać z jakims rozpuszczalnikiem?Wypuszczasz na zewnątrz czy idzie na jakies filtry? Sąsiadowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Na filtry a potem w kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zaberam się za następce Perch8 .Nowy wozrek będzie w wersji jointed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Tomy, jak realfisha robisz to zalewasz go (tego zdechlaka) silikonem jak jest pionowo czy poziomo ? Edytowane 9 Grudnia 2016 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tomy, jak realfisha robisz to zalewasz go (tego zdechlaka) silikonem jak jest pionowo czy poziomo ?Nie zalewam silikonem.Ten wzorek to prezent od Irasa.Kiedyś potrzebował coś większego to mu wysłałem.Teraz ja potrzebowałem perch8 to on mi wysłał.Taka symbioza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi