migdau Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Cab. Nie będzie to szybko ale jak będę wiedział co i jak to będzie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Cab. Nie będzie to szybko ale jak będę wiedział co i jak to będzie na forum.http://www.cabcoatings.fi/softbait-paints 11e za 50ml , tego raczej sprawdzać nie trzeba, jakość jest super nie odchodzą,są matowe a kolory bardzo intensywne, przed malowaniem trzeba powierzchnie odtłuścić http://solarfallbaits.blogspot.com Mikko Okkonen uzywa tych farb do malowania swoich gum, mam ich pare i nic sie nie dzieje z powloką, jednak jest to zupelnie inna farba niż ta ktorej używają czołowi producenci na rynku europejskim, tamte po prostu są błyszczące. wiec to jest dobry produkt, do tego drogi i sprawdzony, wiec wydaje mi się,ze nie znajdziesz chętnego po podesłania próbek spotkalem się z malowaniem farb zwyklymi akrylami, i dipowaniu całości w silikonie (tym samym z ktorego jest guma ) tak robi westin np z shad teez. pokrywa to cała gume 0,5mm warstwa przezroczystego silikonu i też daje rade przy duzych gumach Edytowane 28 Grudnia 2016 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 chodzi mi o dokładny skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ato przyklad z malowaniem normalnymi farbami i nakladamiem warstwy ochronnej czystego silikonu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 @DAMIR mógłbyś się odezwać na priv? Nie mogę napisać wiadomości a mam pewne pytanie min do tych owadowych gum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 chodzi mi o dokładny składMarzyciel . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jachodzi mi o dokładny składKolega Migdau zrobi analizę bezproblemowo i na 100% podzieli się wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 dobra koniec szydery opcje są 1) malowanie proszkiem form 2)malowanie natryskowe farbami Cab coating3)malowanie farbami akrylowymi i pokrywanie sylikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 1 i 2 raczej odpada, zostaje tylko 3 . 1 odpada dla tego że proszek dość szybko złazi ,2 dlatego że sylikon po niedługim czasie złazi jak skórka z ugotowanych ziemniaków . 3 dość drogo i słabo dostępne . Poproszę więcej opcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 mi nie złazi i z westinów też nie tzn złazi ale gumy z reguły nie są nie do zajechania na tyle mi wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, czy Szanowny Grono rozpatrywało te farby? http://www.comec.pl/materia%C5%82y-eksploatacyjne/farby-do-tampodruku/category/29-farby-na-silikon.html. Może warto poszukać po tamponiarzach. Wykonują nadruki reklamowe na silikonowych "gniotkach" i innym chińskim badziewiu? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kilka kolorów jest tylko ceny ...... prawie 500 zł za 0,5l (czerwona) - to naprawdę sporo ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Można by też sprawdzić farby do robienia nadruków reklamowych na balonach. Na youtubie jest sporo filmów, farba schnie w 15 sekund, jest elastyczna i nie ściera się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 tą podaną w linku trzeba wygrzewać w 150stopniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Rozmawiałem z firmą K+L z Łódź. Temat bardzo trudny że względu na normy eko w Europie. W Stanach czy Chinach wolna wola????. Są skłonni u siebie w laboratorium porobić próby tylko trzeba wysłać im próbki materiałów (podłoży). Czy któryś z kolegów mógłby to zrobić? Nie mam nic z plasti...cośtam bo nie odlewam gum. Chyba że wystarczy jakiś standard relaxa czy mikado. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 mogewysłać , potrzebny plynny plastisol czy gotowy produkt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kół. Jasieczek zaoferował wysłanie. Miejmy nadzieję, że uda się rozpracować temat???? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Kół. Jasieczek zaoferował wysłanie. Miejmy nadzieję, że uda się rozpracować temat Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Zgadza się. Postaram się jutro wysłać próbki odlanego plastisolu. Miejmy nadzieję, że coś z tego wyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surf Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, czy Szanowny Grono rozpatrywało te farby? http://www.comec.pl/materia%C5%82y-eksploatacyjne/farby-do-tampodruku/category/29-farby-na-silikon.html. Może warto poszukać po tamponiarzach. Wykonują nadruki reklamowe na silikonowych "gniotkach" i innym chińskim badziewiu? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaDostarczają próbki wyrobów... 100ml farby z przeznaczeniem guma-silikon odpowiednio 49-59pln. Próbki z rozcieńczalnikiem (guma)z utwardzaczem (silikon) Cena obowiązywała do niedawna i uzależniona jest od kursu Euro. Są to włoskie farby. Jak masz potrzebę i chęć łap klawiaturę i "kręć" tomasz.los@comec.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Znalazłem farby!!! Gosciu mi napisał " a ty też Polak, bo mam takiego co bierze farby w litrach" Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 hahaha prosze bardzo jak to się kształtuje cenowo i jakie kolory są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 hahaha prosze bardzo jak to się kształtuje cenowo i jakie kolory są ?Kolorów jest wystarczajaco dużo, sa metaliczne,transparentne, fluoroscencyjne 100mm 12€ Czeka teraz na nowy towar, bo podobno owe farby beda jeszcze lepsze, no i wy macie tuż za miedza (Niemcy), trza zwołać paru i kupic sporo, co wy na to? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jakby co to jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 z tym czekaniem na wszystki to wiesz jak bywa Jak co to mogę wziąć z 10 kolorów odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 z tym czekaniem na wszystki to wiesz jak bywa Jak co to mogę wziąć z 10 kolorów odrazu.Wysle ci liste kolorów na priv. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi