biker1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 moje na razie brzydkie ale smaczne szczupaczki je polubiły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ja do swoich wyrobów gumianych wracam na wiosne, przez 3 lata lania troche miałem przesyt!!! ale teraz z takimi farbkami i mozliwosciami dam szanse jeszcze raz, jak chcecie coś z Uk to służe pomoca sklep w którym kupje, to lurefactor.co.uk Ja nie mam tajemnic ( jak narazie) [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ja do swoich wyrobów gumianych wracam na wiosne, przez 3 lata lania troche miałem przesyt!!! ale teraz z takimi farbkami i mozliwosciami dam szanse jeszcze raz, jak chcecie coś z Uk to służe pomoca sklep w którym kupje, to lurefactor.co.uk Ja nie mam tajemnic ( jak narazie) [emoji5] Sent from my iPhone using Tapatalkjak będziesz zamawiał tam farby daj znać, ja jestem chętny Właśnie robię uklejkę 12,5cm wersja ala 4play 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Kilka dni temu na prośbę kolegi andrzej7, zaoferowałem się, że wyślę próbki odlanego plastisolu do firmy K+L z Łodzi aby porobili próby farbami do sitodruku. W piątek już nie zdążyłem wysłać. Ponieważ sytuacja z farbami zaczyna się klarować, puki co nie będę ich wysyłał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ukleja ala 4play 12,5cm leci w silikon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @biker1Fajna rybka Nie chciałeś dorobić łusek i delikatnej płetwy grzbietowej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 potem odleje z żywicy i będę działał szczegóły najpierw testy jak to się będzie zachowywało w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @biker1Jeżeli na się poruszać ,,wężykiem" to proponuje jeszcze jeden przegub przed płetwą odbytową ..... ale to tylko moja sugestia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Siedzi sobie koleś w fotelu, żona maluje paznokcie i zapieka je pod lampą UV. Prawie jak dowcip ale... A co mi szkodzi . Agata patrzy na mnie jak na idiotę jak się pytam o czerwony. Muszę pomalować ogonek????. Zgurniałeś, szepcze słodko ????. Podkład, baza i lakier zabezpieczający po każdej warstwie 120s utwardzoną. Lakier trzyma się jak szalony. Poważając paznokciem rozrywka gumę. Nie uzyska się takich niesamowitych kolorów jak u Tom'iego ale do pomalowania ogonów czy drobnych poprawek Rewelacja. Jak ogarnę wstawianie zdjęć z taptalc wstawię fote. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Testy ,,nowego specyfiku" do malowania gum. Kolor : red 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dobra ta farbka fajnie to na tym wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Andrzej pomysł dobry tylko taki lakier zmienia ogonek w kawałek kamyczka i praca przynęty po lakierowaniu może być znacząco inna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Damir. Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tu macie zrobione paski cab coatings Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Super a ja jeszcze tej farby nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 a te plynne przejscie fioletowego w perłe jak uzyskujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 a te plynne przejscie fioletowego w perłe jak uzyskujesz?Taka juz guma była, jazgarz Realistic Shad. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 yhm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 a te plynne przejscie fioletowego w perłe jak uzyskujesz?Przy odrobinie wprawy można uzyskać taki efekt. Jeżeli zalewasz formę silikonem w dwóch kolorach. Ważna jest odpowiednia temp. silikonu oraz technika lania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @hunter 28Farby wyglądają dobrze Jaki efekt jest po kilku dniach od pomalowania ? Czy paski się rozszerzają ? Nic się nie łuszczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @hunter 28Farby wyglądają dobrze Jaki efekt jest po kilku dniach od pomalowania ? Czy paski się rozszerzają ? Nic się nie łuszczy ?Przed malowaniem warto wytrzec gume, acetonem lub pochodmym srodkiem, po pomalowaniu, farba wysycha w 1 minute I nic tego nie zmaże. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @hunter 28Wysłałem pytanie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Moja propozycja na kiszonki to aromarty dla karpiarzy - squid/octopus, shrimp, tuna. To na śmierdząco. Anyż - wiadomo,Warto też wypróbować dodawania aromatów/ dodatków smakowych do plastisolu. Od dawna dodaje się sól, więc można spróbować innych specyfików sproszkowanych. Jeżeli wypali- korzyści będą duże.P.s nie leję gum, karpiowałem onegdaj. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Takie foremki znalazłem.Może ktoś skorzysta. http://baitmold.com/ Pozdrawiam. Ps.Gyby ktoś zamawiał, chętnie się podłącze do zamówienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi