tomasxt Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) może kiedyś będę takie robił gumkiJak będziesz całymi dniami w tym siedział jak Tomy to też dojdziesz do takiego skilla. Takie foremki znalazłem.Może ktoś skorzysta.http://baitmold.com/Pozdrawiam.Ps.Gyby ktoś zamawiał, chętnie się podłącze do zamówienia.Nieraz na forum jeden z kolegów wystawia takie foremki, dużo wzorów i w dobrych cenach. Niestety nie pamietam kto... Może ktoś pamięta ? Edytowane 17 Stycznia 2017 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ci co kupili powinni. Były też strzykawki teflonowe do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Korzystają i są zadowoleni. Kolega turik jeśli ktoś szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dzięki Panowie za namiar. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ciekawy sposób hydraulika na odlewanie gum :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Ręcznie malowane robaki Edytowane 18 Stycznia 2017 przez DAMIR 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Fajnie masz już farbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 kurde potrzebne mi są te farby na juz (( ktoś teraz bedzie zamawiał cab coatings, dorzucę się do wysylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Fajnie masz już farbki?Nie mam jeszcze ,,tych" farb ..... maluje swoją recepturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @biker1Rekinki. ???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Rekinki są chyba po rywalizacji między sobą ..... sadząc po ogonkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Panowie pytanie jak się pozbywacie zapachu gotowego wypieku. Bo u mnie występuje mocny intensywny zapach nawet moczenie w wodzie nie pomaga..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A nie przepaliles sylikonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Panowie pytanie jak się pozbywacie zapachu gotowego wypieku. Bo u mnie występuje mocny intensywny zapach nawet moczenie w wodzie nie pomaga..?Są najróżniejsze firmy oferujące plastisol. Są plastisole z ftalanem i te właśnie śmierdzą a ponnad to po pewnym czasie wyroby stają się jakby oleiste. Jest to kwestia doboru plastisolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A jaki plastisol polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A jaki plastisol polecacie?Polecam : Modelarnia 24 - tam wszystko znajdziesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oprych Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) A nie przepaliles sylikonu ?raczej nie bo przelewam na pograniczu płynności z racji próby koloru,zrobiłem sobie forme 5mmx 5cm x 5cm i na tych formach dopracowuje kolor zanim zaczne odlewac gotowy kolor na elemencieSą najróżniejsze firmy oferujące plastisol. Są plastisole z ftalanem i te właśnie śmierdzą a ponnad to po pewnym czasie wyroby stają się jakby oleiste. Jest to kwestia doboru plastisolu.aha - ale to chyba nie występuje w tak znanej firme jaką jest M24 ??? janus co rozumiesz przez słowo (oleiste) - że się po pewnym czasie pocą ??? czy że się rozkładaja ??? Edytowane 23 Stycznia 2017 przez oprych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 raczej nie bo przelewam na pograniczu płynności z racji próby koloru,zrobiłem sobie forme 5mmx 5cm x 5cm i na tych formach dopracowuje kolor zanim zaczne odlewac gotowy kolor na elemencieaha - ale to chyba nie występuje w tak znanej firme jaką jest M24 ??? janus co rozumiesz przez słowo (oleiste) - że się po pewnym czasie pocą ??? czy że się rozkładaja ???Tak po pewnym czasie się pocą. Ja zaopatruje się od lat w Belgii www.brightbaits.com Plastisol jest wolny od ftalanu i nie śmierdzi. Pięknie płynie i naprawde nie robi problemów. Super wchodzi w detal itd.To sa ostatnio robione rybki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Tu się obawiam o przesyłkę z Belgi, w tych czasach chemikalia mogą nie dojechać Wysłałem e-maila z zapytaniem o wysyłką do polski/ Edytowane 24 Stycznia 2017 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Przesyłka kosztuje 25 euro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Przesyłka kosztuje 25 euro.Zamawiałeś już u nich ?Farby do malowania raczej nie mają z tego co przeglądałem stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Trening , trening i trening ..... teraz jestem zadowolony Damir. Rozjaśnij troche tę czerwień żółtym. Bedzie bardziej realistycznie-pomarańczowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Panowie. To nie są chemikalia, które zagrażają bezpieczeństwu. Jeśli tak by było to na stronie jest od razu napisane, że wymagany jest specjalny transport. Przesyłka kosztuje, ale ja zamawiam od razu kilka pojemników 5 litrowych i wtedy jest ok. Co do mieszanki proponuje 2 części Soft i jedną część Medium. Do bardzo małych przynęt 2 części Soft i jedną część Extra Soft. Macie gotową recepturę.Niestety farb do malowania zewnętrzynie plastisolu nie mają, ale za to mają swietne, nie brudzące farby do barwuenia plastisolu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pomyślcie chłopaki nad żabkami. Teraz sezon na nie a ...Mogą być najprostsze typu Manns. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jakie chcesz pływające, tonące ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi