Skocz do zawartości

Materiały do odlewania przynęt gumowych

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno w jednorodnym materiale łatwiej uzyskać szczegóły.

No i dochodzi jeszcze wprawa w obróbce.

Dla amatora ciężko uzyskać ręcznie powtarzalność jakichś małych elementów(typu łuska czy pierścienie) modelu.

Co nie znaczy,że takie "niedorobione" są mniej skuteczne jeśli chodzi o łowienie.

Czy to znaczy żeby nie bawić się w osobne dodawanie go.

To właśnie miałem na myśli. Można dodawać, ale to jest tak jakbyś nasypał do bagażnika samochodu śróbek z wiarą, że samochod będzie lepiej jechał. Pozdrawiam

• Like 3

Witam a czy orientujecie sie czy ten belgijski plastisol to jest np do kupienia pod adresem , który jest podany na stronie braightbaits.com tzn, czy pod tym adresem jest siedziba firmy i mozna tam np pójśc i na miejscu zakupic co nie ktore rzeczy  czy tylko wysyłaja ?

• Like 1

a adres jest taki: 

Hautekeete Joachim

Vredestraat 7

9800 DEINZE(Vinkt)

Belgium

Nie wiem. Ja zamawiam przez internet. Jak miałem pytania to pisałem i zawsze otrzymywałem miłą odpowiedź. Napisz do niego. Moze mają też sklep stacjonarny.

Witam a czy orientujecie sie czy ten belgijski plastisol to jest np do kupienia pod adresem , który jest podany na stronie braightbaits.com tzn, czy pod tym adresem jest siedziba firmy i mozna tam np pójśc i na miejscu zakupic co nie ktore rzeczy  czy tylko wysyłaja ?

jedlin masz kogoś na miejscu?

Jeżeli chodzi o mocowanie oczu to ''nitowanie'' żyłką to dobry sposób czy może lepiej przyklejać?Są w ogóle jakieś dobre kleje do tego?

Używam od lat kleju Permabond C 792. Przyklejając oczy możesz je tyko oderwać z kawałem rybki

• Like 4

Dostałem odpowiedź od Milar:

Poniżej przedstawiam ofertę:

Permabond C792 / 50 g w cenie 9,60 Euro / szt. + 23% VAT

Minimum zamówienia: 10 sztuk x 50 g (karton i wielokrotność)

Ceny przeliczane są wg transferowego kursu sprzedaży wg Banku Raiffeisen z dnia wystawienia faktury. Realizacja zamówienia zgodnie z warunkami dostaw MILAR Sp. z o.o.

Ktoś się pisze?  Jeśli znalazło by się kilka osób to mogę zamówić i powysyłać bez żadnych prowizji dla siebie.

• Like 1

Panowie dzięki wielkie za informacje co do kleju.Pod koniec tygodnia może przyjdą graty z Belgi między innymi zamówiony klej Softbait Glue Super Flex do reperacji gum.Zobaczę może będzie nadawał się i do oczu,jak nie to zamawiam ten polecany przez Was.

• Like 1

Do niedzieli 12.03 do godziny 24.00   przyjmowane są zamówienia na  klej do klejenia oczek.  Klej polecany i używany przez kolegę Janusa. 

Zamówienie  będzie składane  na początku tygodnia ( poniedziałek-wtorek)  

Kleje są w PL na magazynie, także w przyszłym tygodniu powinny być u mnie i także chciałbym je porozsyłać do zainteresowanych.

Do kleju dojdą koszty wysyłki do mnie ( koszty zostaną rozłożone na wszystkich zamawiających)

+ koszty wysyłki już do Państwa  według stawek PP.  

Chętnych zapraszam na priv.

• Like 1

Zostały jeszcze 4  kleje dla chętnych.

Do niedzieli 12.03 do godziny 24.00   przyjmowane są zamówienia na  klej do klejenia oczek.  Klej polecany i używany przez kolegę Janusa. 

Zamówienie  będzie składane  na początku tygodnia ( poniedziałek-wtorek)  

Kleje są w PL na magazynie, także w przyszłym tygodniu powinny być u mnie i także chciałbym je porozsyłać do zainteresowanych.

Do kleju dojdą koszty wysyłki do mnie ( koszty zostaną rozłożone na wszystkich zamawiających)

+ koszty wysyłki już do Państwa  według stawek PP.  

Chętnych zapraszam na priv.

• Like 1