Skocz do zawartości

Materiały do odlewania przynęt gumowych

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Cześć, ma ktoś namiar na strzykawki aluminiowe w Polsce bo nie mogę znaleźć, wszystko co znajdę to za granicą.

Mam jakieś małe strzykawki alu 2szt do sprzedania, może się zmuszę poszukać ich w weekend i wrzucę na giełdę + parę innych zbytecznych lurebure materiałów.

Cześć, ma ktoś namiar na strzykawki aluminiowe w Polsce bo nie mogę znaleźć, wszystko co znajdę to za granicą.

Do It Yourself...

https://www.youtube.com/watch?v=0GlfEYXIoCg&list=LLiGowUQJa53zUo7gswvNCjw&index=11&t=364s

Wygląda archaicznie,ale zapewniam Cię,że spełnia oczekiwania i "koszt" wykonania niewielki :)

post-61726-0-91039400-1554039448_thumb.jpg

post-61726-0-56765300-1554039461_thumb.jpg

• Like 4

Panowie

Jeśli ktoś jest zainteresowany (ze względów zdrowotnych i totalny brak czasu odpuszczam na razie lurebuilding) - odsprzedam formy, trochę materiałów (plastisol, barwniki, mikrobalon) z których pędziłem moje gumki i woblery. Trochę tego jest - cierniczki, płotki,żabki, można je obejrzeć we moim wątku  http://jerkbait.pl/topic/7566-wymys%C5%82y-bigrafiego/page-51

Chętnych zapraszam na PW.

Edytowane przez bigrafi

• 1 miesiąc temu...

Witam wszystkich, czy ktoś ma jakieś informacje o tym nowym plastistolu? Bo wchodzę na tę stronę ale nie da się kupić i nie wiem czy jeszcze nic nie było czy ja się spóźniłam?

Założyłaś (eś) konto żeby zapytać o plastisol ,czy zaczyna się "agresywny marketing"?

• Like 1

Tak, agresywny marketing pustej strony na której nie można nic kupić.... ???? Niesamowita reklama!

A tak na serio, każdy nowy użytkownik musi od razu być agresywnym marketingowcem?

Już tłumaczę Panu jak tu dotarłam: Przeglądając forum dotarłam do tej wiadomości o nowym plastistolu a że szukam czegos innego (niekoniecznie nawet do przynęt) niz z wiadomej strony kończącej się na 24 to grzecznie zapytałam czy można było już coś kupić i się spóźniłam czy nie było takiej możliwości. TADAM!

Ostatnio zamówiłem plastisol HAMMER Head, kiedyś tu pisali, że nie nadaje się do użytku, strasznie śmierdzi itp itd, ja powiem tak, przy pierwszym podgrzaniu bardzo mocno gazuje, ale wystarczyć odstawić na chwilę i przemieszac i przy kolejnym grzaniu tego problemu już nie ma, kolory łączą się bardzo ładnie, guma mięciutka, bardziej rozciągliwa niż ta powszechnie tu znana, wydaje mi się, że zapach też mniej intensywny

post-61230-0-72633300-1559027951_thumb.jpg

post-61230-0-55667200-1559027980_thumb.jpg

• Like 2