GregorS Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Witam.Farby do gum są już dostępne w modelarni24,teraz się zacznie Ktoś testował czy jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Przecież to szwedzkie farby CAB przetestowane przez większość gumomaniaków Kupowałem je bodajże 2 lata temu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 mniej sie poci ale dalej sie poci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 21 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Przecież to szwedzkie farby CAB przetestowane przez większość gumomaniaków Kupowałem je bodajże 2 lata temuNa stronie nie ma informacji, jeśli to prawda to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Cześć, ma ktoś namiar na strzykawki aluminiowe w Polsce bo nie mogę znaleźć, wszystko co znajdę to za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Cześć, ma ktoś namiar na strzykawki aluminiowe w Polsce bo nie mogę znaleźć, wszystko co znajdę to za granicą. Mam jakieś małe strzykawki alu 2szt do sprzedania, może się zmuszę poszukać ich w weekend i wrzucę na giełdę + parę innych zbytecznych lurebure materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Cześć, ma ktoś namiar na strzykawki aluminiowe w Polsce bo nie mogę znaleźć, wszystko co znajdę to za granicą.napisz do :https://www.facebook.com/wojtek.bernatMa je 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Cześć, ma ktoś namiar na strzykawki aluminiowe w Polsce bo nie mogę znaleźć, wszystko co znajdę to za granicą. Do It Yourself... https://www.youtube.com/watch?v=0GlfEYXIoCg&list=LLiGowUQJa53zUo7gswvNCjw&index=11&t=364s Wygląda archaicznie,ale zapewniam Cię,że spełnia oczekiwania i "koszt" wykonania niewielki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Używam strzykawek szklanych i mega się spisują, na Olx pl pełno tęgo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Panowie pomożecie na jaki klej wkleić oczy do gumy z plastisolu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Panowie pomożecie na jaki klej wkleić oczy do gumy z plastisolu ?Technicqll do twardego lub miękkiego pcv - to po taniości. A drożej to klej do gumek od SG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Używam strzykawek szklanych i mega się spisują, na Olx pl pełno tęgoZapewne strzykawek "Record" Tutaj niestety masz ograniczenie pojemności bo o ile się nie mylę to max. 20ml Przy dużych gumach nie poszalejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Zapewne strzykawek "Record" Tutaj niestety masz ograniczenie pojemności bo o ile się nie mylę to max. 20ml Przy dużych gumach nie poszalejesz.Duża szklana strzykawka za 35 PLN Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Damiano113 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) PanowieJeśli ktoś jest zainteresowany (ze względów zdrowotnych i totalny brak czasu odpuszczam na razie lurebuilding) - odsprzedam formy, trochę materiałów (plastisol, barwniki, mikrobalon) z których pędziłem moje gumki i woblery. Trochę tego jest - cierniczki, płotki,żabki, można je obejrzeć we moim wątku http://jerkbait.pl/topic/7566-wymys%C5%82y-bigrafiego/page-51Chętnych zapraszam na PW. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 na nasz rynek wchodzi nowy plastisol https://silixpolska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Kto pierwszy testuje? Bo z opisu to bardzo zdrowy jest. Spożywcze pcv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 To teraz gumy już nie będą z plastisolu robione tylko z silikonu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Jakoś nie zauważyłem opisu stosowania. Na gorąco jak plastisol? Pod ciśnieniem z pistoletu jak zwykły silikon? Nad stronką to muszą popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 ja bede testow3al juz za pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 stronka jest dopracowywana gosc czeka na dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PATTIAS Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam wszystkich, czy ktoś ma jakieś informacje o tym nowym plastistolu? Bo wchodzę na tę stronę ale nie da się kupić i nie wiem czy jeszcze nic nie było czy ja się spóźniłam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 post wyżej masz odp .czekamy na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam wszystkich, czy ktoś ma jakieś informacje o tym nowym plastistolu? Bo wchodzę na tę stronę ale nie da się kupić i nie wiem czy jeszcze nic nie było czy ja się spóźniłam?Założyłaś (eś) konto żeby zapytać o plastisol ,czy zaczyna się "agresywny marketing"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PATTIAS Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Tak, agresywny marketing pustej strony na której nie można nic kupić.... ???? Niesamowita reklama! A tak na serio, każdy nowy użytkownik musi od razu być agresywnym marketingowcem? Już tłumaczę Panu jak tu dotarłam: Przeglądając forum dotarłam do tej wiadomości o nowym plastistolu a że szukam czegos innego (niekoniecznie nawet do przynęt) niz z wiadomej strony kończącej się na 24 to grzecznie zapytałam czy można było już coś kupić i się spóźniłam czy nie było takiej możliwości. TADAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Ostatnio zamówiłem plastisol HAMMER Head, kiedyś tu pisali, że nie nadaje się do użytku, strasznie śmierdzi itp itd, ja powiem tak, przy pierwszym podgrzaniu bardzo mocno gazuje, ale wystarczyć odstawić na chwilę i przemieszac i przy kolejnym grzaniu tego problemu już nie ma, kolory łączą się bardzo ładnie, guma mięciutka, bardziej rozciągliwa niż ta powszechnie tu znana, wydaje mi się, że zapach też mniej intensywny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi