cyprys19 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego To mówisz, że zanim spalił śmieci przesegregował i wyjął gumy. A śmieci segregował na te co można spalić w dzień i te co w nocy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Mój tatuś jak żył to on zbierał śmieci jak na ryby jeździł, i różne gunowe kawałki że śmieciów wyciągał zanim poszły do pieca. I tych gumowych kawałków wrzucał do starego rondla, delikatnie grzał nad piecem, dodawał jakiegoś płynu i do form co miał z gipsu zrobione. I tak robił przynęty.A ja wiem jakiego płynu dodawał, to była benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba 37 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Dzięki Damir wyjaśniłeś wystarczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi