Skocz do zawartości

Materiały do odlewania przynęt gumowych

Rekomendowane odpowiedzi

Zostały jeszcze 4  kleje dla chętnych.

Do niedzieli 12.03 do godziny 24.00   przyjmowane są zamówienia na  klej do klejenia oczek.  Klej polecany i używany przez kolegę Janusa. 

Permabond C792 / 50 g w cenie 9,60 Euro / szt. + 23% VAT

Zamówienie  będzie składane  na początku tygodnia ( poniedziałek-wtorek)  

Kleje są w PL na magazynie, także w przyszłym tygodniu powinny być u mnie i także chciałbym je porozsyłać do zainteresowanych.

Do kleju dojdą koszty wysyłki do mnie ( koszty zostaną rozłożone na wszystkich zamawiających)

+ koszty wysyłki już do Państwa  według stawek PP.  

Chętnych zapraszam na priv.

Jak coś to ja Jasieczek wezmę 2szt:P

Poproszę ten ostatni.

Mogę zapłacić przez PayPal? Bo nie mam niestety dostępu do konta PL. 

Chyba, że przelew zrobie z Irlandii ale z doświadczenia wiem, że złodziejskie polskie banki potrafią za otrzymanie przelewu z zagranicy potrącić nawet 40zł.....  :blink:

Pozdr

M

Przed chwilką otrzymałem dokładną wycenę kleju Permabond C792 / 50 g.  

Koszt jednej tubki to 53,75 zł

Koszt wysyłki kleju do mnie 18.50 zł     koszty wysyłki będą podzielone na 7 osób zamawiających klej, wychodzi  +2,65 zł na osobę.

+ koszty wysyłki do odbiorcy końcowego. Dziś wszystkie  informacje i dane podam na priv.

Pozdrawiam Jasieczek

• Like 1

Przed chwilką otrzymałem dokładną wycenę kleju Permabond C792 / 50 g.  

Koszt jednej tubki to 53,75 zł

Koszt wysyłki kleju do mnie 18.50 zł     koszty wysyłki będą podzielone na 7 osób zamawiających klej, wychodzi  +2,65 zł na osobę.

+ koszty wysyłki do odbiorcy końcowego. Dziś wszystkie  informacje i dane podam na priv.

Pozdrawiam Jasieczek

W razie jak by się znalazł ktoś chętny to będzie jeszcze dwie tubki  kleju do odsprzedania,  przed chwilą wykruszył się jeden forumowicz.

Napisał wiadomość    ,,Witam, Jak jedna tubka kosztuje 50 zł to rezygnuje ;-)''

Wkurw.....ce  jest to, że  się zaoferowałem,  zapłaciłem prawie 600 zł. nie czekając na wpłaty od forumowiczów,  żeby przyspieszyć wszystko, nie pobieram żadnej prowizji dla siebie,  a komuś się nie chce przeczytać posta ze zrozumieniem.

Za chwilkę wysyłam info do wszystkich którzy pozostali.

(..._)

Permabond C792 / 50 g w cenie 9,60 Euro / szt. + 23% VAT

Minimum zamówienia: 10 sztuk x 50 g (karton i wielokrotność)

Ceny przeliczane są wg transferowego kursu sprzedaży wg Banku Raiffeisen z dnia wystawienia faktury. Realizacja zamówienia zgodnie z warunkami dostaw MILAR Sp. z o.o.

(...)

9,6 + VAT = w zaokrągleniu 12€. 
53 złote oznacza, że bank potraktował Cię bardzo łagodnie ;)  :D
  • Like 1

9,6 + VAT = w zaokrągleniu 12€. 
53 złote oznacza, że bank potraktował Cię bardzo łagodnie ;)  :D

Wycenę miałem w Euro,  ale płaciłem dzisiaj w Złotówkach.  To jest firma  Milar z  Grodziska Mazowieckiego.

Spokojnie koledzy, jak zaczniemy pokazywać swoje przynęty z pięknymi klejonymi oczkami to na pewno znajdzie się jeszcze ktoś chętny na klej, a jak nie to najwyżej będę miał zapas kleju na 4 lata  :D

Edytowane przez jasieczek
  • Like 2