biker1 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Zostały jeszcze 4 kleje dla chętnych. Do niedzieli 12.03 do godziny 24.00 przyjmowane są zamówienia na klej do klejenia oczek. Klej polecany i używany przez kolegę Janusa. Permabond C792 / 50 g w cenie 9,60 Euro / szt. + 23% VAT Zamówienie będzie składane na początku tygodnia ( poniedziałek-wtorek) Kleje są w PL na magazynie, także w przyszłym tygodniu powinny być u mnie i także chciałbym je porozsyłać do zainteresowanych. Do kleju dojdą koszty wysyłki do mnie ( koszty zostaną rozłożone na wszystkich zamawiających)+ koszty wysyłki już do Państwa według stawek PP. Chętnych zapraszam na priv.Jak coś to ja Jasieczek wezmę 2szt:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jak coś to ja Jasieczek wezmę 2szt:POk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Zostały jeszcze wolne 2 tubki kleju. Zainteresowani proszę się zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igdrasil Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 To i ja się dopiszę do tego zamówienia jasieczek na 1 sztukę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyfik.77 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dzisiaj sprawdzałem ten klej który przyszedł z Belgii ,oczka dosyć mocno się trzymają także Jasieczek dzięki ale ja odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 To i ja się dopiszę do tego zamówienia jasieczek na 1 sztukę.PozdrawiamOk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Została ostatnia wolna tubka kleju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Poproszę ten ostatni. Mogę zapłacić przez PayPal? Bo nie mam niestety dostępu do konta PL. Chyba, że przelew zrobie z Irlandii ale z doświadczenia wiem, że złodziejskie polskie banki potrafią za otrzymanie przelewu z zagranicy potrącić nawet 40zł..... PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Melanżyk, dopisuje Cię do listy, reszta priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkos Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Wtrace sieOctan etylu, kleilem tym pcv - dawno temu, moglem pomylic nazwe,Ale terazniejsze kleje do pvc daja octem, klej do banerow czy tangit.Dostepny http://www.warchem.pl/pl/p/ETYLU-OCTAN-CZ-op.-100-ml/3448 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Przed chwilką otrzymałem dokładną wycenę kleju Permabond C792 / 50 g. Koszt jednej tubki to 53,75 złKoszt wysyłki kleju do mnie 18.50 zł koszty wysyłki będą podzielone na 7 osób zamawiających klej, wychodzi +2,65 zł na osobę. + koszty wysyłki do odbiorcy końcowego. Dziś wszystkie informacje i dane podam na priv. Pozdrawiam Jasieczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Przed chwilką otrzymałem dokładną wycenę kleju Permabond C792 / 50 g. Koszt jednej tubki to 53,75 złKoszt wysyłki kleju do mnie 18.50 zł koszty wysyłki będą podzielone na 7 osób zamawiających klej, wychodzi +2,65 zł na osobę. + koszty wysyłki do odbiorcy końcowego. Dziś wszystkie informacje i dane podam na priv. Pozdrawiam Jasieczek W razie jak by się znalazł ktoś chętny to będzie jeszcze dwie tubki kleju do odsprzedania, przed chwilą wykruszył się jeden forumowicz.Napisał wiadomość ,,Witam, Jak jedna tubka kosztuje 50 zł to rezygnuje ;-)'' Wkurw.....ce jest to, że się zaoferowałem, zapłaciłem prawie 600 zł. nie czekając na wpłaty od forumowiczów, żeby przyspieszyć wszystko, nie pobieram żadnej prowizji dla siebie, a komuś się nie chce przeczytać posta ze zrozumieniem. Za chwilkę wysyłam info do wszystkich którzy pozostali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (..._) Permabond C792 / 50 g w cenie 9,60 Euro / szt. + 23% VATMinimum zamówienia: 10 sztuk x 50 g (karton i wielokrotność) Ceny przeliczane są wg transferowego kursu sprzedaży wg Banku Raiffeisen z dnia wystawienia faktury. Realizacja zamówienia zgodnie z warunkami dostaw MILAR Sp. z o.o.(...)9,6 + VAT = w zaokrągleniu 12€. 53 złote oznacza, że bank potraktował Cię bardzo łagodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 9,6 + VAT = w zaokrągleniu 12€. 53 złote oznacza, że bank potraktował Cię bardzo łagodnie Za to forumowicz który zrezygnował ,potraktował kolegę odwrotnie niż bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Tak to jest i nic się z tym nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) 9,6 + VAT = w zaokrągleniu 12€. 53 złote oznacza, że bank potraktował Cię bardzo łagodnie Wycenę miałem w Euro, ale płaciłem dzisiaj w Złotówkach. To jest firma Milar z Grodziska Mazowieckiego. Spokojnie koledzy, jak zaczniemy pokazywać swoje przynęty z pięknymi klejonymi oczkami to na pewno znajdzie się jeszcze ktoś chętny na klej, a jak nie to najwyżej będę miał zapas kleju na 4 lata Edytowane 13 Marca 2017 przez jasieczek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Właśnie odebrałem paczkę. Czekam na resztę wpłat i jutro postaram się wysłać kleje do forumowiczów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Hej Koledzy, potrzebuję formy do odlewania dużych Twisterów, da ktoś jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Hej Koledzy, potrzebuję formy do odlewania dużych Twisterów, da ktoś jakiś namiar? Jak dużych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 12,5cm + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 12,5cm + Możesz tam poszukać https://www.basstackle.com/category_s/86.htm?searching=Y&sort=5&cat=86&show=10&page=2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Możesz tam poszukać https://www.basstackle.com/category_s/86.htm?searching=Y&sort=5&cat=86&show=10&page=2Lub tutaj http://www.pouryourownworms.com/Polyester-Molds_c8.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Kleje spakowane, zadzieram kiece i lece, na Pocztę wysłać.Pozdrawiam wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Kleje spakowane, zadzieram kiece i lece, na Pocztę wysłać.Pozdrawiam wszystkichFajna tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Fajna tapicera Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi