oldziu Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam, szukam obiektywu do aparatu Canon eos 400D, mam do niego tylko obiektyw Tamron Af 70-300mm tele-macro. Potrzebuje zwykłego uniwersalnego obiektywu. Dotychczas używałem tylko cyfrówek typu sony dsc-hx 300, na lustrzankach i obiektywach nie za bardzo się znam. Nie chcę też za dużo inwestować, także propozycje raczej górnpółkowe odpadają.pozdrawiam ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam, szukam obiektywu do aparatu Canon eos 400D, mam do niego tylko obiektyw Tamron Af 70-300mm tele-macro. Potrzebuje zwykłego uniwersalnego obiektywu. Dotychczas używałem tylko cyfrówek typu sony dsc-hx 300, na lustrzankach i obiektywach nie za bardzo się znam. Nie chcę też za dużo inwestować , także propozycje raczej górnpółkowe odpadają.pozdrawiam ONzatem... nieprzekraczalny budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam, szukam obiektywu do aparatu Canon eos 400D, mam do niego tylko obiektyw Tamron Af 70-300mm tele-macro. Potrzebuje zwykłego uniwersalnego obiektywu. Dotychczas używałem tylko cyfrówek typu sony dsc-hx 300, na lustrzankach i obiektywach nie za bardzo się znam. Nie chcę też za dużo inwestować , także propozycje raczej górnpółkowe odpadają.pozdrawiam ONJeżeli ma być niedrogo, kup sobie szkiełko Canona EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM. O ile pierwsze KIT-y o tej ogniskowej były straszną "kupą", o tyle wersja STM (jak i pozostałe z serii STM-ów) są zaskakująco fajnymi szkłami. Do tego dostajesz stabilizacje i rewelacyjny napęd STM, szybki, cichy i celny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dzięki Piecia, oglądałem go już wcześniej i go kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dzięki Piecia, oglądałem go już wcześniej i go kupię. Będziesz Pan zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Nie lepiej już dołożyć trochę i kupić Canona ef-s 18-135 f 3.5-5.6 is st. Może światło to samo ale większy zakres. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Nie lepiej już dołożyć trochę i kupić Canona ef-s 18-135 f 3.5-5.6 is st. Może światło to samo ale większy zakres. Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu TapatalkaPo co ma dublować posiadaną już ogniskową? Dużo lepszym pomysłem byłoby dokupić jeszcze do kompletu UWA 10-18mm STM. Na wyjscie.pl można zobaczyć kilka moich samojebek na łódce z tego uwa. Szkło ma rewelacyjny stosunek jakość/cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Kapitalne fotki z miski pełnej okoni - miodzio . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 http://fotoblogia.pl/10366,laowa-24-mm-f-14-replay-2x-macro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Zabawny Ale Canon już dawno zrobił obiektyw 5:1http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-MP-E-65mm-1-5x-Macro-Lens-Review.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi