admin Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 W dniu wczorajszym portal był, jak pewnie zauważyliście, niedostępny. Powód - poważna awaria bazy danych u dostawcy hostingu. Proszę o zwracanie uwagi na pojawiające się?problemy i przekazywanie informacji do administratora. Z góry dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 I wczoraj, po raz drugi w tygodniu, miałem też takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ponowny baz u dostawcy. Coś u nich z tym ISO ..... nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Aż nazbyt często wyskakuje mi to:503 Service UnavailableVirtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. Chociażby przed chwilą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Niestety to błędy, z których nasz dostawca słynie. Będę robił kolejne podejście do zmiany bo cierpliwość moja wielka ale już nie starcza miejsca dla obcnej jakości usługi. A ... reklamują się nawet w TV! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
W dniu wczorajszym portal był, jak pewnie zauważyliście, niedostępny. Powód - poważna awaria bazy danych u dostawcy hostingu. Proszę o zwracanie uwagi na pojawiające się?problemy i przekazywanie informacji do administratora. Z góry dziękuję!
Pozdrawiam
Remek
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi