dczun Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Przejrzałem całe forum, było kilka wątków w których pytano o opinie tego kija ale za każdym razem dyskusja szła poza temat.Żeby nie prowokować odpowiedzi poza tematem, zapytam użytkowników, jaka jest Wasz opinia i zdanie nt tego kija. Kij Castingowy: TBC610MLXF Damian, Pisząc nowy temat należy dokładnie określić o co w nim chodzi, do Twojego opisu dodałem słowo "opinie", ponieważ wcześniej był to katalogowy "suchar". Poza tym jeżeli szukasz specjalistycznej wędki, warto również doprecyzować jakie parametry są dla Ciebie szczególnie istotne. Edytowane 23 Października 2015 przez Woytec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 A dlaczego pytanie zamieściłeś w "baitcasting"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dczun Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 sory, chodzi mi jak najbardziej o ten model w castingu . Pomyliłem opis, ma być TBC610MLXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 sory, chodzi mi jak najbardziej o ten model w castingu . Pomyliłem opis, ma być TBC610MLXF Mozesz edytowac przeciez tytul. Edytuj pierwszego posta i idz do pelnego edytora, a tam wyedytujesz tytul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 a ja jestem ciekawy czy istnieje różnica pomiędzy blankami 610mlxf w wersji cast i spin. Blank ten sam tylko zbrojenie inne czy rożne konstrukcje blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 St Croix różnicuje konstrukcję blanków spin i cast. Nie są takie same w większości serii. Chyba tylko częsć serii saltwater jest opisywana jako podwójnego zastosowania - to na szybko z pamięci. Castingowe w pozostałych seriach mają bardziej regularne ugięcie, zazwyczaj nieco większą masę, ciut grubszą szczutówkę. Praca (konsytrukcja) pozwala na znacznie łatwiejsze ładowanie kija przy wyrzucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi