Paprykarz Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 @Paprykarz nikt sie plasac nie bedzie, takze koko jambo i do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 (edytowane) a tego g2n mozna sparowac z tabletem? chodzi mi o to ,ze te wszystkie filmiki krecone kamerka to mnie slabia... jakosc do d.... , a tak ,jesli mozna ,to sie normalnie nagrywa loga , pozniej paruje z tabletem , wlacza przegladanie loga i miedzy czasie nagrywa film z tego programem do przechwytywania obrazu. jakosc o niebo lepsza i wszystko ladnie widac Edytowane 28 Marca 2017 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 a tego g2n mozna sparowac z tabletem? chodzi mi o to ,ze te wszystkie filmiki krecone kamerka to mnie slabia... jakosc do d.... , a tak ,jesli mozna ,to sie normalnie nagrywa loga , pozniej paruje z tabletem , wlacza przegladanie loga i miedzy czasie nagrywa film z tego programem do przechwytywania obrazu. jakosc o niebo lepsza i wszytsko ladnie widacNie wpadł bym na to. Brawo Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Panowie czekam na wyniki Waszych testów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 My również czekamy :-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ja jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu polece na przeszpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 życzę Wam takich sumów podczas sondowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Poznaję to nie sum to zmarznięte sardynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Poznaję to nie sum to zmarznięte sardynki.Flow na winie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Mam tak też na trzeźwo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Mam tak też na trzeźwo :-)Tiaaa... Przyznaję, że to prawda.Arek, a Ty kiedy na pokład wrzucasz Hummiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Tiaaa... Przyznaję, że to prawda.Arek, a Ty kiedy na pokład wrzucasz Hummiego?Jak sprawdzicie z Adamem, który sprzęt lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 I Arek kupi Panoptixa :-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 a tego g2n mozna sparowac z tabletem? chodzi mi o to ,ze te wszystkie filmiki krecone kamerka to mnie slabia... jakosc do d.... , a tak ,jesli mozna ,to sie normalnie nagrywa loga , pozniej paruje z tabletem , wlacza przegladanie loga i miedzy czasie nagrywa film z tego programem do przechwytywania obrazu. jakosc o niebo lepsza i wszystko ladnie widacNagranego loga można przechwycić podczas przeglądania np. na laptopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 mozna i viewerze jakims , ale istnieje jakas app na androida dla hm ? tak jak w lowrance ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A przez lapka z reefem i funkcją live ? Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) nie bawilem sie nigdy w live i nemea , to juz troche ambaras , bo na detce malo miejsca na wszytskie graty, a dwa to chyba szkoda czasu na live.Takie moje zdanie , lepiej zebrac material i wdomu na spokojnie przy herbatce sobie rzezbic. efekt ten sam a przestrzeni wiecej Edytowane 30 Marca 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Ja to Live sobie wyobrażam że będę robił w trakcie płynięcia na miejscówkę, zmiany miejscówki i powrót.Inaczej to szkoda mi czasu, nawet w domu. Są ciekawsze zajęcia niż szklany ekran. Starczy mi go w pracy. Edytowane 30 Marca 2017 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Ja to Live sobie wyobrażam że będę robił w trakcie płynięcia na miejscówkę, zmiany miejscówki i powrót.Inaczej to szkoda mi czasu, nawet w domu. Są ciekawsze zajęcia niż szklany ekran. Starczy mi go w pracy.Z live chodziło o połączenie z laptopem i programem reefmaster aby miec możliwości obróbki itp. Ja w robocie przy kompie nie siedzę, a latam po drabinach rusztowaniach i czym popadnie także w domu lubie wieczorem włączyć szklany ekran Edytowane 30 Marca 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 I Arek kupi Panoptixa :-)Tapatalknięte z komórkiArek nic nie kupi bo kupił kajak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Arek nic nie kupi bo kupił kajak.A to już pewnie GHz w takim sprzęcie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A to już pewnie GHz w takim sprzęcie masz Co to Ghz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Co to GhzMiał być żart odnoście MHz w częstotliwości HB G2N. Za Wiki:"Herc (Hz) – jednostka miary częstotliwości w układzie SI (jednostka pochodna układu SI) i w wielu innych, np. ... 109, gigaherc, GHz," Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Piotr to wszystko dla mnie jest za skomplikowane ja tylko pływam i staram się coś złowić :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Fajny film pokazujący możliwości Mega SI https://www.youtube.com/watch?v=N2_dVkfRxCg&t=15s Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez mpruszek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12.
Top użytkownicy dla tego pytania
211
118
90
72
Popularne dni
28 Mar
37
23 Mar
32
11 Lip
24
31 Maj
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 211 odpowiedzi
Pietruk 118 odpowiedzi
Paprykarz 90 odpowiedzi
karkoszek 72 odpowiedzi
Popularne dni
28 Mar 2017
37 odpowiedzi
23 Mar 2017
32 odpowiedzi
11 Lip 2017
24 odpowiedzi
31 Maj 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
karkoszek
Przejrzałem filmy. Metr od ekranu 12" to za daleko dla GoPro. Niewiele widać. Wygląda to mniej więcej tak, tyle że bywa ich tyle, że nie mieszczą się na ekranie A w zasadzie to bywało, w sylwe
wojto-ryba
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Helixa 12 ????Zdaje się że ten wątek będzie moim ulubionym miejscem które będę często odwiedzał ???? Prąd będzie pobierał z LifePo4-24Ah
wuran
trochę zdjęć z dzisiejszego pływania na głebszej wodzie Solix G2 plus Mega360 woda ze słaba przejrzystością, realny zasięg dziś był 18 metrów widok klasyczny z przetwornika z silnika dziobowego MK t
Opublikowane grafiki
1256 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi