Skocz do zawartości
  • 0

Humminbird Helix 9, 10, 12 także Mega SI G2N / G3N / G4N

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

a tego g2n mozna sparowac z tabletem? chodzi mi o to ,ze te wszystkie filmiki krecone kamerka to mnie slabia... jakosc do d.... , a tak ,jesli mozna ,to sie normalnie nagrywa loga , pozniej paruje z tabletem , wlacza przegladanie loga i miedzy czasie nagrywa film z tego programem do przechwytywania obrazu. jakosc o niebo lepsza  i wszystko ladnie widac

Edytowane przez siarq
  • Like 1

• 0

a tego g2n mozna sparowac z tabletem? chodzi mi o to ,ze te wszystkie filmiki krecone kamerka to mnie slabia... jakosc do d.... , a tak ,jesli mozna ,to sie normalnie nagrywa loga , pozniej paruje z tabletem , wlacza przegladanie loga i miedzy czasie nagrywa film z tego programem do przechwytywania obrazu. jakosc o niebo lepsza  i wszytsko ladnie widac

Nie wpadł bym na to. Brawo Ty.

• Like 1

• 0

a tego g2n mozna sparowac z tabletem? chodzi mi o to ,ze te wszystkie filmiki krecone kamerka to mnie slabia... jakosc do d.... , a tak ,jesli mozna ,to sie normalnie nagrywa loga , pozniej paruje z tabletem , wlacza przegladanie loga i miedzy czasie nagrywa film z tego programem do przechwytywania obrazu. jakosc o niebo lepsza  i wszystko ladnie widac

Nagranego loga można przechwycić podczas przeglądania  np. na laptopie. 

• 0

nie bawilem sie nigdy w live i nemea , to juz troche ambaras , bo na detce malo miejsca na wszytskie graty, a dwa to chyba szkoda czasu na live.Takie moje zdanie , lepiej zebrac  material i wdomu na spokojnie przy  herbatce sobie rzezbic. efekt ten sam a przestrzeni wiecej :)

Edytowane przez siarq

• 0

Ja to Live sobie wyobrażam że będę robił w trakcie płynięcia na miejscówkę, zmiany miejscówki i powrót.

Inaczej to szkoda mi czasu, nawet w domu. Są ciekawsze zajęcia niż szklany ekran. Starczy mi go w pracy.

Edytowane przez Pietruk

• 0

Ja to Live sobie wyobrażam że będę robił w trakcie płynięcia na miejscówkę, zmiany miejscówki i powrót.

Inaczej to szkoda mi czasu, nawet w domu. Są ciekawsze zajęcia niż szklany ekran. Starczy mi go w pracy.

Z live chodziło o połączenie z laptopem i programem reefmaster aby miec możliwości obróbki itp. Ja w robocie przy kompie nie siedzę, a latam po drabinach rusztowaniach i czym popadnie :) także w domu lubie wieczorem włączyć szklany ekran 

Edytowane przez siarq