Paprykarz Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Tu jest tanio:https://www.mybait.de/humminbird-helix-10-si-gpsI sklep sprawdzony ;-)Swoją mam stamtąd ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Mimo wszystko skontaktowałbym się z Moritz Angelsport . Wprawdzie ceny tej 10-tki w najnowszej odsłonie nie widziałem , ale zapytać można . W każdym bądź razie jakoś tak w kwietniu mieli 12-stkę G1 za 2400 o ile pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 A w tym powyższym linku 4 tyg. temu "10 MEGA" była za 1899.Nie wiem co powiedzieć na temat cen u nas....Niemcy też zapłacili cło, vat, mają też marże bo caritasem nie są. Czy im dalej na wschód, tym ceny bardziej rosną?OCB nie wiem...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Tu jest tanio:https://www.mybait.de/humminbird-helix-10-si-gps U nas w podobnej cenie: http://allegro.pl/echosonda-humminbird-helix-10x-chirp-mega-si-g2n-i6837040245.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 A widzisz, nie szukałem tak blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 U nas w podobnej cenie: http://allegro.pl/echosonda-humminbird-helix-10x-chirp-mega-si-g2n-i6837040245.htmlA widzisz, nie szukałem tak blisko... Brak paragonu, gwarancja - od miesiąca do 12 miesięcy - kwestia indywidualnych ustaleń. Hmmm... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Brak paragonu, gwarancja - od miesiąca do 12 miesięcy - kwestia indywidualnych ustaleń.Hmmm... Tapatalknięte z komórkiA ty ile dostałeś gwarancji na swoją maszynę z .de? Ja brałem swoją 5-tkę z niemcowni, to był tylko rok. Poza tym dla siebie to będę sprawdzał ceny około zimy..Muszę zmienić napęd do przyczepy podłodziowej najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 A ty ile dostałeś gwarancji na swoją maszynę z .de? Ja brałem swoją 5-tkę z niemcowni, to był tylko rok. Poza tym dla siebie to będę sprawdzał ceny około zimy..Muszę zmienić napęd do przyczepy podłodziowej najpierw No na pewno nie mniej niż 12 miesięcy Nie pamiętam teraz - musiałbym sprawdzić w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ta aukcja z allegro to przypadkiem nie jest autora tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbert 78 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Do tradycyjnej sztycy ciężko było coś wymyślić przy montażu przetwornika , na szczęście udało mi się dostać we wrocławskim Krokodylu przytaczany już tu na Forum a trudno dostępny łącznik przejściowy do sztycy Jaxona za całe 12,50 - pasuje idealnie . Czy ta przejściówka będzie pasować do przetwornika GT 20 od Garmina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ta aukcja z allegro to przypadkiem nie jest autora tego wątku No rejczel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Brałem tam gdzie Dano, zero problemów, obsługa i odpowiedzi na pytania są szybkie. Gwarancja 2 lata, taką dostałem odpowiedź i to przesądziło że kupiłem tam, a nie tu. Najtaniej wyjdzie płacąc karta walutową powiązana z kontem w Euro jak ktoś ma to i to.W każdym innym innym wypadku prowizje pośredników finansowych podbijają cenę.Sklep mogę polecić ze swojej strony.Była fajna promocja, ale ja już miałem swoją - jak się komuś nie śpieszy to warto śledzić ten sklep. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czy ta przejściówka będzie pasować do przetwornika GT 20 od Garmina?Norbert , a masz taką potrzebę ? U mnie w koliberku ten element przetwornika , który powinien wejść w szczelinę na końcu sztycy jest po prostu zbyt gruby . Rozgięcie blaszek przy tej grubości zakończenia uchwytu przetwornika też nie wchodziło w rachubę - zbyt duża dysproporcja w wymiarach . Drugą opcją byłoby takie zakończenie przetwornika , które obejmowałoby podwójną blaszkę końca sztycy po zewnętrznej - u mnie też tak nie jest . Ta przejściówka , którą kupiłem , obejmuje idealnie grube oczko zakończenia przetwornika wraz z dwoma pierścieniami kontrującymi znajdującymi się w zestawie . Musiałem tylko wcisnąć jeszcze dwie gumki , coby całość się nie obracała na styku plastik-metal . A teraz sobie przypomniałem , że kumpel ma na ten sezon kupionego Striker'a 5 DV . On jest chyba z GT 20 . Nic nie wspominał o jakichkolwiek problemach z montażem na standardowej sztycy , więc chyba wszystko wchodzi tak , jak trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpruszek Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 2059 dolarów kanadyjskich tj. ok 5850 pln http://www.cabelas.ca/product/93674/humminbird-helix-10-chirp-mega-si-sonargps-g2n-combo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 2059 dolarów kanadyjskich tj. ok 5850 pln http://www.cabelas.ca/product/93674/humminbird-helix-10-chirp-mega-si-sonargps-g2n-comboBierz i czekamy na Twoje testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Nie ma oznaczenia x w modelu, ani kodu produktu z dopisem -1M. Wynika wiec, że to wersja USA.Uwzględniając vat i cło masz praktycznie to samo co w niemcowni, bez paczki językowej pl. i nie wiem czy tam jest system metryczny czy imperialny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woojtek13 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 2059 dolarów kanadyjskich tj. ok 5850 pln http://www.cabelas.ca/product/93674/humminbird-helix-10-chirp-mega-si-sonargps-g2n-comboWydaje mi się że dolar kanadyjski to C$ anie samo $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dziękuję za odzew Interesuje mnie zakup brutto więc chyba bardziej opłacałoby się kupić u nas (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Nadal Niemcy ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 A u niemiaszka jest nasz język? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 A u niemiaszka jest nasz język?Jak najbardziej Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Czy znajdzie się ktoś kto chciałby pojechać ze mną pooglądać zabawki do niemiaszka. Jeśli zna kilka słów więcej niż ja i dogada się w sklepie.Chętnie zawiozę i przywiozę jeśli jest z mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Pooglądaj te co są w Polsce ;-)Stamtąd ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darogryf Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 A gdzie jest najbliższy salon wystawienniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 A u niemiaszka jest nasz język?Dodam że po aktualizacji firmware nie znika, więc jest OK. Sprawdziłem wgrywając aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12.
Top użytkownicy dla tego pytania
211
118
90
72
Popularne dni
28 Mar
37
23 Mar
32
11 Lip
24
31 Maj
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 211 odpowiedzi
Pietruk 118 odpowiedzi
Paprykarz 90 odpowiedzi
karkoszek 72 odpowiedzi
Popularne dni
28 Mar 2017
37 odpowiedzi
23 Mar 2017
32 odpowiedzi
11 Lip 2017
24 odpowiedzi
31 Maj 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
karkoszek
Przejrzałem filmy. Metr od ekranu 12" to za daleko dla GoPro. Niewiele widać. Wygląda to mniej więcej tak, tyle że bywa ich tyle, że nie mieszczą się na ekranie A w zasadzie to bywało, w sylwe
wojto-ryba
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Helixa 12 ????Zdaje się że ten wątek będzie moim ulubionym miejscem które będę często odwiedzał ???? Prąd będzie pobierał z LifePo4-24Ah
wuran
trochę zdjęć z dzisiejszego pływania na głebszej wodzie Solix G2 plus Mega360 woda ze słaba przejrzystością, realny zasięg dziś był 18 metrów widok klasyczny z przetwornika z silnika dziobowego MK t
Opublikowane grafiki
1256 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi