Skocz do zawartości
  • 0

Humminbird Helix 9, 10, 12 także Mega SI G2N / G3N / G4N

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zanim admini przeniosą do odpowiedniego watku:

Nie ma takiej opcji. HB w zasadzie nie czyta map- plikow graficznych, a tworzy je w urządzeniu na podstawie ścieżek z georeferencjami.

Z innego echa możesz przerzucac waypointy.

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka

• 0

8h czyli godzin? Czy hektarów. Generalnie inaczej wyobrażałem to sobie. Miałem nadzieję, że mapy automatycznie tworzą się w trakcie pływania, a nie robione z polecenia i świadomie przez użytkownika. W garminie jest tak samo? Bo tam pojemność pamięci jest określona w powierzchni i odległości pomiędzy zapisanymi punktami

• 0

Jak masz fula to jak dobrze pamietam nagrywa na istniejącą juz wiec to bez sensu. Mozna kupic samam karte i po problemie. I Autochart trz4ba odpalić i wyłaćzyć zeby dane zostaly zachowane na karcie. Po prostu trzeba zamknąć plik. Uruchomienie AC gdyby mialo odpalać sie od tylko uruchomienia to ogolnie bez sens bo aku tez ci szybciej zjada. 

• 0

Czyli karta zero lines to pozycja obowiązkowa.

Tak.

Pliki . ACI ważą niewiele- wystarczy w zupełności jedna karta.

Najlepsze rozwiązanie to nadal zapis logów na zwykłą kartę SD i uruchomioną Zero Lines. Nigdy nie wiadomo kiedy się przydadzą, a jak masz logi -możesz zrobić z nich mapę z tego czy innego programu.

• 0

Może ktoś chętny na zakup zero lines z Niemiec? Będzie taniej niż w PL, cena w zależności od ilości chętnych

Byłbym zainteresowany, oczywiście pozostaje kwestia ceny...[emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez xeniowy

• 0

Do tradycyjnej sztycy ciężko było coś wymyślić przy montażu przetwornika , na szczęście udało mi się dostać we wrocławskim Krokodylu przytaczany już tu na Forum a trudno dostępny łącznik przejściowy do sztycy Jaxona za całe 12,50 - pasuje idealnie .

Co to za przejściówka?

Włączam się na stałe do wątku, helix 12 od dzisiaj u mnie, już nawet na wodzie byłem :)

Edytowane przez karkoszek
  • Like 1