Paprykarz Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wyklikaj mi plik .kml z Google Earth, masz w linku jak to zrobić, podeślij,a zrobię ci taki czarny kontur interesującego ciebie odcinka rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Moritz zrobił ładna promo na helixa 10ke jak ktoś przymierza się do kupna aż serce się kraje pomyśleć że taka cena a płacilo się tyle kasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Spoko, ale ta z FB to wersja bez SI, która zawsze była tańsza, poza tym nie widzę magicznego słowa MEGA.........Także żaden szał - jeżeli opis jest poprawny i jest to wersja bez wysokich khz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Update Megahttps://www.humminbird.com/support/software-updates/HELIX-10-CHIRP-MEGA-SI-GPS-G2N-v-1-840 Kilka problemów rozwiązanych i ulepszenia. Edytowane 12 Października 2018 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) Ma ktoś przetłumaczony na język polski program Autochart Pro?.Chyba gdzieś tutaj czytałem że ktoś tłumaczył, tylko nie mogę znaleźć. Edytowane 17 Października 2018 przez Intro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Nie ma takiego tłumaczenia.Co najwyżej można potłumaczyć instrukcję, ale ona jest bardzo biedna i wielu istotnych spraw nie dotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Przepraszam chodziło mi o instrukcję. Chociaż biedna to zawsze to lepsze jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Po odpaleniu softu przycisk help, rozwija się submenu-operation manualmożna się pobawić- mnie to zbyt dużo czasu by pożarło, może jakimś translatorem- bo to pdf jest. No ale korekcji by trzeba było dużo porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 caerbanog Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Mam pytanie odnośnie map. Jeśli mam kartę microSD (Helix 7) i program AutoChart Pro , zrobię obrys zbiornika w Google Earth Pro, odpowiednio to zapiszę, zaimportuję w AutoChart Pro, to właściwie karta Z-Lines jest mi niepotrzebna ? I jeszcze żeby zbierać logi do tworzenia mapy muszę ustawić AutoChart Live + w innej opcji wejść i rozpocząć nagrywanie, na koniec łapania zastopować - żeby powstał plik z rozszerzeniem .son , czy jednak to inaczej wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Jeśli zbierasz logi to karta Zero Ci nie potrzebna. Live nie uruchamiasz w echuZapis logów wykonujesz na kartę swoją. Potem do programu, edycja i korekta, następnie export na swoją kartę. Upierdliwe. Ale jak kupiłeś program to kup i kartę. Wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Piotr, to pliki .acu działają w echu ze zwykłego SD?? nie mam Live, nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Kurde. zanim kupiłem kartę chyba tak robiłem, ale to było ponad półtora roku temu i dobrze nie pamiętam. Za jakiś czas mogę to sprawdzić po zebraniu jakiś logów. Ale wcześniej pewnie to zrobi autor pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Mnie się wydaje, że zero musi być, Live z echa zapisuje do ACU na zero lines- powyżej 8 godzin potrzebna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Masz rację Ale kolega pyta czy z logów zapisanych normalnie na zwykłą SD, można w programie AutoChart zrobić batymetrię, potem zapisać ja na karcie SD i kartę do echa. W ten sposób pomijamy ograniczenia zapisu Live 8h.Zapis logu raczej nie ma ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 To, o czym piszesz nie jest możliwe bez kary zero- musisz ją mieć, inaczej nie ma mapy- Zero ma preinstalowany skrypt , który pozwala echu łączyć ścieżki w mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Jakoś to robiłem bez kary zero. Teraz już nie pamiętam Jeszcze mi chodzi po głowie Refmaster lub Dr.Depth. Bo obu używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 RM- da ścieżki, DrD też,ale można ponoć podpisać je głębokościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nie wiem czy dobrze Was rozumiem:na kartę zero lines nagrywam za pomocą autochart live albo zbieram logi, które następnie eksportuje do programu Autochart pro za pomocą tej karty? Czyli nie ma możliwości jednocześnie używać Autochart Live i zbierać logi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 U mnie jest. Mam dwa sloty na SD U Ciebie nie wiem.Mogę nagrywać log i robić mapę w Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) Ja też mam dwa. Ma znaczenie jaka karta do którego slotu i którą z tych czynności wykonujemy na jaką kartę. Edytowane 18 Października 2018 przez Intro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 A tego nie sprawdzałem. Zero mam w slocie bliżej ekranu, zakładam że to nr 1. SD zwykłą obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Czyli na zero autochart live a na SD logi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Bingo [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Tak jest panie kierowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Czy przed aktualizacją przywracacie ustawienia domyślne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12.
Top użytkownicy dla tego pytania
211
118
90
72
Popularne dni
28 Mar
37
23 Mar
32
11 Lip
24
31 Maj
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 211 odpowiedzi
Pietruk 118 odpowiedzi
Paprykarz 90 odpowiedzi
karkoszek 72 odpowiedzi
Popularne dni
28 Mar 2017
37 odpowiedzi
23 Mar 2017
32 odpowiedzi
11 Lip 2017
24 odpowiedzi
31 Maj 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
karkoszek
Przejrzałem filmy. Metr od ekranu 12" to za daleko dla GoPro. Niewiele widać. Wygląda to mniej więcej tak, tyle że bywa ich tyle, że nie mieszczą się na ekranie A w zasadzie to bywało, w sylwe
wojto-ryba
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Helixa 12 ????Zdaje się że ten wątek będzie moim ulubionym miejscem które będę często odwiedzał ???? Prąd będzie pobierał z LifePo4-24Ah
wuran
trochę zdjęć z dzisiejszego pływania na głebszej wodzie Solix G2 plus Mega360 woda ze słaba przejrzystością, realny zasięg dziś był 18 metrów widok klasyczny z przetwornika z silnika dziobowego MK t
Opublikowane grafiki
1256 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi