Paprykarz Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uups Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Witam kolegów szukam przewodu zasilającego lub samej wtyczki do helixa 7 z nazwy to chyba PC-1 ( zeżarło mi jeden pin ) może ktoś ma i mu zalega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 PC-10 lub PC-11 w zależności od tego czy filtrem ferrytowym czy bez. Jak nie znajdziesz do poniedziałku to odezwij się na priv, chyba coś znajdę w szafie mej przepastnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uups Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 PC-10 lub PC-11 w zależności od tego czy filtrem ferrytowym czy bez. Jak nie znajdziesz do poniedziałku to odezwij się na priv, chyba coś znajdę w szafie mej przepastnej.filtr mam generalnie to nawet sama wtyczka mogłaby by być nie wiem czy P-10 ma taką samą wtyczkę ? jeśli coś znajdziesz będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Robił ktoś update basemap? Ja niestety tak i...Pojechałem na wodę, odpalam echosondę a tu nie działa przetwornik, pokazuje tylko mapę i pozycję GPS.Wróciłem do domu i pomyślałem, że może coś nie tak z tą aktualizacją, więc kartę SD z aktualizacją map włożyłem jeszcze raz. Odpaliłem echo - przetwornik działa!Teraz sytuacja jest taka, że muszę mieć w urządzeniu tą kartę SD z aktualizacją basemap, bo inaczej nie działa mi przetwornik, a potrzebuję dwa sloty na Navionicsa i Autochart...Poczekam chyba na kolejną aktualizację. Może ktoś ma jakiś inny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Robiłem i wszystko działa.Mam jak Ty, Autochart i Navionics w echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Czyli bez karty na której jest aktualizacja odcina przetwornik? Pietruk masz mapy navionicsa całych Mazur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Czyli bez karty na której jest aktualizacja odcina przetwornik? Pietruk masz mapy navionicsa całych Mazur?Tak, musi być karta z aktualizacją, próbowałem wszystkich kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Czyli bez karty na której jest aktualizacja odcina przetwornik?Pietruk masz mapy navionicsa całych Mazur?Nie ma mapy ze wszystkimi jeziorami, Mam te co są zrobione https://webapp.navionics.com/#boating@11&key=ckvgIizt~B C-map ma dużą listę, ale to lipa, bo dokładność wygląda jak skanów książki o batymetrii jezior Mazurskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Nie ma mapy ze wszystkimi jeziorami, Mam te co są zrobione https://webapp.navionics.com/#boating@11&key=ckvgIizt~B C-map ma dużą listę, ale to lipa, bo dokładność wygląda jak skanów książki o batymetrii jezior Mazurskich.A czy ktoś potwierdzi/zaprzeczy jakoby mapy, które ukazały się jako MAximapa- teraz są również u Navionics? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Wg mnie zawsze były.Tylko w Navionics nie ma cieniowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Czy jeszcze komuś odcina przetwornik bez aktualizacji mapy na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Tobie też?Wrzucenie mapy na kartę zerolines nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Jutro dopiero mogę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Tobie też?Wrzucenie mapy na kartę zerolines nic nie dałoOdnoszę wrażenie że jakby aktualizacja nie skończyła się poprawnie. U mnie wszystko ładnie poszło. Może trzeba zrobić tzw ustawienia fabryczne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Melanzyk Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Robił ktoś update basemap? Ja niestety tak i...Pojechałem na wodę, odpalam echosondę a tu nie działa przetwornik, pokazuje tylko mapę i pozycję GPS.Wróciłem do domu i pomyślałem, że może coś nie tak z tą aktualizacją, więc kartę SD z aktualizacją map włożyłem jeszcze raz. Odpaliłem echo - przetwornik działa!Teraz sytuacja jest taka, że muszę mieć w urządzeniu tą kartę SD z aktualizacją basemap, bo inaczej nie działa mi przetwornik, a potrzebuję dwa sloty na Navionicsa i Autochart...Poczekam chyba na kolejną aktualizację. Może ktoś ma jakiś inny pomysł?Kilka dni temu wgrałem na moją Zero Lines nowe mapki ściągnięte ze strony autochart. Wczoraj po zwodowaniu się opcje SI, DI i 2d zniknęły. Pokazywało jedynie mapy i pozycję GPS. Po chwili kombinowania zrobiłem przywrócenie ustawień fabrycznych i wszystko wróciło do normy. Jedynie trzeba było od nowa bawić się z ustawieniami wszystkiego ale nowe mapki działają. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Nowe Helixy G4 https://humminbird.johnsonoutdoors.com/fish-finders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 U mnie przetwornik zaczął działać, sam z siebie przy kolejnym włączeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Kilka przemyśleń po premierze:https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/10/nowe-sonary-huminbird-helix-g4-solix-g3.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Tobie też?Wrzucenie mapy na kartę zerolines nic nie dałoU mnie działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Maciek mówiłem że na końcu września będzie nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Maciek mówiłem że na końcu września będzie nowy sprzętTak. Teraz czekanie do wiosny na to, co najważniejsze chyba czyli Mega Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 To ma być coś na wzór panoptixa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 To ma być coś na wzór panoptixa?Mega Live- sugeruje, że tak. Livescope robi w częstotliwościach mega, więc tutaj może być podobnie co do obrazowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz.w Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Witam , wgrałem nową aktualizację do mojej 9 i mam problem z basemap 1.31 nie chce się instalować pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Witam Jak aktualizowałem swoją 7 to musiałem rozpakować plik ,przenieść rozpakowany na kartę , ściągnąć mapę bazową ,i wtedy aktualizować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Ledwo co pokazały się na początku miesiąca modele Helix 7 a już jest zapowiedź większych modeli 9, 10, 12.
Top użytkownicy dla tego pytania
211
118
90
72
Popularne dni
28 Mar
37
23 Mar
32
11 Lip
24
31 Maj
21
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 211 odpowiedzi
Pietruk 118 odpowiedzi
Paprykarz 90 odpowiedzi
karkoszek 72 odpowiedzi
Popularne dni
28 Mar 2017
37 odpowiedzi
23 Mar 2017
32 odpowiedzi
11 Lip 2017
24 odpowiedzi
31 Maj 2017
21 odpowiedzi
Popularne posty
karkoszek
Przejrzałem filmy. Metr od ekranu 12" to za daleko dla GoPro. Niewiele widać. Wygląda to mniej więcej tak, tyle że bywa ich tyle, że nie mieszczą się na ekranie A w zasadzie to bywało, w sylwe
wojto-ryba
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Helixa 12 ????Zdaje się że ten wątek będzie moim ulubionym miejscem które będę często odwiedzał ???? Prąd będzie pobierał z LifePo4-24Ah
wuran
trochę zdjęć z dzisiejszego pływania na głebszej wodzie Solix G2 plus Mega360 woda ze słaba przejrzystością, realny zasięg dziś był 18 metrów widok klasyczny z przetwornika z silnika dziobowego MK t
Opublikowane grafiki
1256 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi