Skocz do zawartości

Zgłoszenie wykroczenia wariata drogowego

Jano

Rekomendowane odpowiedzi

To jest nadinterpretacja tego co napisałem, gdzie jest cos o tym ze czuje sie upowazniony do łamania przepisów? Ja nie mam zamiaru łamać przepisów daj mi drogi gdzie będe mogł z miasta do miasta jechać 120 i nie chcę szybciej, no ale u nas lepiej nastawiac ograniczen do 70 w szczerym polu . Przejedz 10 razy trase Rzeszów-Szczecin bez żadnego CB radia itp i zobaczymy  jaki z Ciebie bezpieczny kierowca. No chyba że przejeżdżasz 30km miesięcznie to sorry, znam takich co twierdzą że bezpiecznie jeżdża i przez 20 lat mandatu nie dostali. Prawda jest taka że tych którzy na prawdę stwarzają zagrożenie policja nie ściga, lepiej się w krzakach ustawić i łapać tych co o 20km przekroczyli.

• Like 3

To jest nadinterpretacja tego co napisałem, gdzie jest cos o tym ze czuje sie upowazniony do łamania przepisów? Ja nie mam zamiaru łamać przepisów daj mi drogi gdzie będe mogł z miasta do miasta jechać 120 i nie chcę szybciej, no ale u nas lepiej nastawiac ograniczen do 70 w szczerym polu . Przejedz 10 razy trase Rzeszów-Szczecin bez żadnego CB radia itp i zobaczymy  jaki z Ciebie bezpieczny kierowca. No chyba że przejeżdżasz 30km miesięcznie to sorry, znam takich co twierdzą że bezpiecznie jeżdża i przez 20 lat mandatu nie dostali. Prawda jest taka że tych którzy na prawdę stwarzają zagrożenie policja nie ściga, lepiej się w krzakach ustawić i łapać tych co o 20km przekroczyli.

Kolego trzeba czytac ze zrozumieniem bo w kolejnym poscie potwierdzasz wlasnie to co napisalem w odpowiedzi na twoj. Skoro nie masz zamiaru lamac przepisow to po co wspominasz o CB. Do czego ono jest Ci potrzebne skoro jedziesz zgodnie z przepisami? Wszyscy wiemy, ze ty wiesz najlepiej gdzie znaki nie powinny stac i w jakim miejscu ma sie ustawiac policja. Dobrze wiesz rowniez kogo powinni lapac a kogo nie. A drog ci nie dam bo sa jakie sa i caly czas jest ich coraz wiecej. Jak chcesz miec w dwadziescia lat siec autostrad taka jak w Niemczech to sie tam przeprowadz.

• Like 1

Umiesz czytac ze zrozumieniem? Gdzie napisalem ze uzywam CB radia? Ja juz koncze ta bezsensowna dyskusje i zycze powodzenia w turlaniu sie 40km/h po dwupasmowych drogach bo tak znak mowi

Dobrze, ze konczysz bezsensowna dyskusje bo ciezko dyskutowac z osoba twojego pokroju, ktora ma problemy z rozumieniem slowa pisanego. Turlaj sie po swojemu. Wazne, ze w miare daleko ode mnie.

Dobrze, ze konczysz bezsensowna dyskusje bo ciezko dyskutowac z osoba twojego pokroju, ktora ma problemy z rozumieniem slowa pisanego. Turlaj sie po swojemu. Wazne, ze w miare daleko ode mnie.

Bez takich osobistych wywodów prosze, bo widze że Cie poniosło trochę. Takie uwagi zachowaj dla siebie pseudo intelektualisto

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...