crizz100 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 To jest nadinterpretacja tego co napisałem, gdzie jest cos o tym ze czuje sie upowazniony do łamania przepisów? Ja nie mam zamiaru łamać przepisów daj mi drogi gdzie będe mogł z miasta do miasta jechać 120 i nie chcę szybciej, no ale u nas lepiej nastawiac ograniczen do 70 w szczerym polu . Przejedz 10 razy trase Rzeszów-Szczecin bez żadnego CB radia itp i zobaczymy jaki z Ciebie bezpieczny kierowca. No chyba że przejeżdżasz 30km miesięcznie to sorry, znam takich co twierdzą że bezpiecznie jeżdża i przez 20 lat mandatu nie dostali. Prawda jest taka że tych którzy na prawdę stwarzają zagrożenie policja nie ściga, lepiej się w krzakach ustawić i łapać tych co o 20km przekroczyli. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 To jest nadinterpretacja tego co napisałem, gdzie jest cos o tym ze czuje sie upowazniony do łamania przepisów? Ja nie mam zamiaru łamać przepisów daj mi drogi gdzie będe mogł z miasta do miasta jechać 120 i nie chcę szybciej, no ale u nas lepiej nastawiac ograniczen do 70 w szczerym polu . Przejedz 10 razy trase Rzeszów-Szczecin bez żadnego CB radia itp i zobaczymy jaki z Ciebie bezpieczny kierowca. No chyba że przejeżdżasz 30km miesięcznie to sorry, znam takich co twierdzą że bezpiecznie jeżdża i przez 20 lat mandatu nie dostali. Prawda jest taka że tych którzy na prawdę stwarzają zagrożenie policja nie ściga, lepiej się w krzakach ustawić i łapać tych co o 20km przekroczyli. Kolego trzeba czytac ze zrozumieniem bo w kolejnym poscie potwierdzasz wlasnie to co napisalem w odpowiedzi na twoj. Skoro nie masz zamiaru lamac przepisow to po co wspominasz o CB. Do czego ono jest Ci potrzebne skoro jedziesz zgodnie z przepisami? Wszyscy wiemy, ze ty wiesz najlepiej gdzie znaki nie powinny stac i w jakim miejscu ma sie ustawiac policja. Dobrze wiesz rowniez kogo powinni lapac a kogo nie. A drog ci nie dam bo sa jakie sa i caly czas jest ich coraz wiecej. Jak chcesz miec w dwadziescia lat siec autostrad taka jak w Niemczech to sie tam przeprowadz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Umiesz czytac ze zrozumieniem? Gdzie napisalem ze uzywam CB radia? Ja juz koncze ta bezsensowna dyskusje i zycze powodzenia w turlaniu sie 40km/h po dwupasmowych drogach bo tak znak mowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Są oczywiście pewne paradoksy w oznakowaniu polskich dróg ale stare przysłowie mówi "wolniej zajedziesz dalej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Umiesz czytac ze zrozumieniem? Gdzie napisalem ze uzywam CB radia? Ja juz koncze ta bezsensowna dyskusje i zycze powodzenia w turlaniu sie 40km/h po dwupasmowych drogach bo tak znak mowiDobrze, ze konczysz bezsensowna dyskusje bo ciezko dyskutowac z osoba twojego pokroju, ktora ma problemy z rozumieniem slowa pisanego. Turlaj sie po swojemu. Wazne, ze w miare daleko ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dobrze, ze konczysz bezsensowna dyskusje bo ciezko dyskutowac z osoba twojego pokroju, ktora ma problemy z rozumieniem slowa pisanego. Turlaj sie po swojemu. Wazne, ze w miare daleko ode mnie. Bez takich osobistych wywodów prosze, bo widze że Cie poniosło trochę. Takie uwagi zachowaj dla siebie pseudo intelektualisto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Wątek zszedł na złe tory, chyba czas zakończyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi