wichu79 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Czy ktoś jest chętny na wypad na rybki w okolice Kętrzyna?Chodzi mi o łowienie spiningiem na jeziorach PZW np:Tuchel,Mój,Kiersztanowo(Kierstynówko).Chciałem popróbować połowić sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 jeszcze z 10 lat temu na Niegocinie nie brakowało sandacza, nie idzie tam połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Czasy takie że opuszczam większe jeziora i przenoszę się na małe kameralne wody.Może mniej dostępne z brzegu ale chociaż jakaś nadzieja pozostaje że coś się złowi bo jest pewność że jest i ryba a nie widać jakoś wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi