mentnooki Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Co tam słychać na zbiornikach może ktoś był ile wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dodam tylko, że koledze chodzi o zbiorniki retencyjne w woj. Lubelskim leżące w biegu kanału Wieprz-Krzna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Z tego co wiem,to na żeliźnie bardzo mało wody...Dzisiaj byłem na żwirowni w Międzyrzecu, wody ubyło ok 1-1,5 metra,ryby też jakby wyparowaly :-D Edytowane 24 Października 2015 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Na Żelizne idzie woda na Podedwórzu jest wody średnio 1,50 cm mosty 1,60 cm ryba się ruszyła. Jest dobrze w porównaniu do poprzednich lat. Jutro o 6 rano powinienem już być na Podedwórzu. Edytowane 24 Października 2015 przez BOSMAN 76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 GRYZIE I TO NIEZLE ALE ROZMIARY NIE POWALAJĄ RACZEJ ILOŚCI .KOLEGA DZISIAJ POTWIERDZIŁ SPORO BAŃ DUŻO DROBIAZGU ALE DA SI E COŚ FAJNEGO WYŁUSKAC NP.87/CM NA MOSTACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Andrzejku, nie pisz wielkimi literami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Andrzejku, nie pisz wielkimi literamiBartek wielkie litery wielkie ryby mi się mażą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja również pozdrawiam Miło Cię widzieć w gronie JB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Z żelizna lipa straszna. Byłem tydzień temu, 30 - 40 cm wody na patelniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam,dzisiaj byłem na Mostach, wytrzymałem tak gdzieś do czternastej. Brań w sumie miałem 6, wyjąłem 4 krótkie szczupaki, jedno pobicie niezacięte i jedna spinka. No i jeszcze ze dwa wyjścia miałem, ale też krótkie. Okoni zero, legendy głoszą, że latem w najwieksze upały ludzie tam nieźle łowili garbusy. Dzień kiepski ze względu na słońce i czystą wodę, ale coś tam brało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Andrzej,50 km.od zbiornika Mosty jest jezioro Wytyckie ,piękna malownicza woda. Są tam piękne szczupaki i sandacze i właśnie biorą. Raz pojedziesz ,zakochasz się ,zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Trzeba tylko dodać,że na Wytyckim trzeba mieć srodek plywajacy,bo z brzegu jest ciężki dostęp do wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Tak masz rację, ale na Mostach i Żeliznie jest podobna sytuacja,tam też nie ma jak z brzegu łowić.No i jeśli chodzi o drapieżnika to tylko okoń (okonki) i szczupak występuje. Edytowane 26 Października 2015 przez motylW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Wytyckie to zaś dodatkowa opłata. Szczupaka też można połapać na ww. Zbiornikach tylko trzeba wiedziec czym i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Andrzej,50 km.od zbiornika Mosty jest jezioro Wytyckie ,piękna malownicza woda. Są tam piękne szczupaki i sandacze i właśnie biorą. Raz pojedziesz ,zakochasz się ,zobaczysz.bBiorą te sandacze ale na trupki pewnie a ja tylko spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Wytyckie to zaś dodatkowa opłata. Szczupaka też można połapać na ww. Zbiornikach tylko trzeba wiedziec czym i gdzie W temacie czym to raczej nie ma tajemnic gdzie też trzeba być w tygodniu i trafić na pogodę czyli brak słońca i troszkę wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Można pogodzić szczupaki, okonie i sandacze i wybrać się na Zahajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Można pogodzić szczupaki, okonie i sandacze i wybrać się na Zahajki Dokładnie. Właściwie tytuł wątku powinien być uzupełniony o Zahajki. To są cztery zbiorniki w tym ciągu. Jeżeli wędkujecie w tych miejscach i macie doświadczenia którymi moglibyście się podzielić lub macie aktualne info na temat warunków piszcie. Ja byłem przejazdem raz na Mostach i dwa razy na Podedwórzu, Bez efektu ale to było raczej rozeznanie niż aktywne wędkowanie. Wszystko zależy od stanu wody który jest regulowany, presja też nie mała nie mówiąc o kłusownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Można pogodzić szczupaki, okonie i sandacze i wybrać się na Zahajki A sandacze na zahajkach łowiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Wie ktoś ile podniosła się woda na żeliznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Wytyckie srawdzone dwa brania dwie ryby 59. 57 .Ogólnie nie było żle jak na dzisiejsze wysokie ciśnienie i słońce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Wytyckie srawdzone dwa brania dwie ryby 59. 57 .Ogólnie nie było żle jak na dzisiejsze wysokie ciśnienie i słońce.Faktycznie pontonem ze względu na badyle strach pływać? Pewnie bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Andrzej ,trzeba trafić na dzień bez słońca ,sam widziałeś, tam jest płytko a przy prześwietlonej wodzie ryby maja się gdzie ukryć i nie chętnie wychodzą z kołków i grążeli.Jak się wstrzelisz to przy odpowiedniej pogodzie w dzień będziesz łowił sandały nie gorzej jak ci co łowią na martwą rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Pływałem na Wytyckim pontonem i nic się nie stało, a badyle to już chyba nie te co dawniej, ale byłem tam ostatnio w 2012 roku, a w tym roku woda w niektórych jeziorach mocno opadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Pływałem na Wytyckim pontonem i nic się nie stało, a badyle to już chyba nie te co dawniej, ale byłem tam ostatnio w 2012 roku, a w tym roku woda w niektórych jeziorach mocno opadła.Pontonem pływam i ja na elektryku powoli ,wczoraj widziałem gościa na spalinie (można czy nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi