nox66 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Byłem w niedziele na mostach na 2 kwaterze od slipu drogi wojewodzkiej rozkulem ok 20m kanału aż do patelni i co patelnia Skuta lodem wszędzie w zasięgu wzroku a łabędzie chodziły po lodzie. Na Podedwórzu skute od slipu kanały aż do patelni patelnia czysta była. Tak to wyglądało w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Skute na bank przy ziemi -10 było czyli czekamy się ociepli.Wyniki na Mostach i Podedwórzu w listopadzie nie najgorsze bywało gorzej .Mosty jest potencjał na wiosnę bo dużo szczupaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 A wody dość jest?Nigdy na Zbiornikach nie łowiłem, ale uwielbiam takie wody i kiedyś chętnie bym się wybrał przy jakiejś okazji. Jak kilka lat temu oglądałem foty ze skutej lodem Żelizny to płakałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 A wody dość jest?Nigdy na Zbiornikach nie łowiłem, ale uwielbiam takie wody i kiedyś chętnie bym się wybrał przy jakiejś okazji. Jak kilka lat temu oglądałem foty ze skutej lodem Żelizny to płakałem Wody Polskie coś tam napuszczają ale w tym roku stany wód niskie .Było dopuszczane ale niewiele .Zima pokaże aby nie było powtórki z rozrywki z 2004 roku.Więcej wody na Podedwórzu i Mostach .Zapraszam 2019r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Witam Czy ktoś był na zbiornikach ? Lód jest jeszcze bo bym popływał jeszcze w tym roku.Sezon nie zakończony oficjalnie bo flaszka nie wypita z kolegami 2018r.W zeszłym roku 28grudnia było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cos czuje,ze nie ma szans, bylem na swieta w tamtych stronach, z uslyszanych wiesci wiem, ze Zelizna I Podedworze w lodzie bylo, nie sadze,zeby puscilo przez te kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Poproszę o info, czy da się pływać jeśli ktoś dzisiaj łowił na zbiornikach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Co roku to samo niestety: http://www.pzw.org.pl/bialapodlaska/wiadomosci/182344/60/sezon__klusowniczy__podlodowy__rozpoczety_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Sprawcy będą tym razem sądzeni jako recydywiści. Mam nadzieję, że sąd będzie dla nich surowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Skur.... strony Bugu im się pomyliły?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam. Orientuje sie ktos jak sytuacja na zbiornikach? Interesuja mnie glownie Mosty i Podedworze? Przetrwaly zbiorniki zimę czy troche przyducha uszczuplila rybostan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Przyducha w tym roku krzywdy rybom to raczej nie zrobiła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Sławek przyduchy nie było tylko trochę straż rybacka kusoli postraszyła.Lodu już nie ma i też trzeba pilnować bo zaraz tarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w środę na któryś ze zbiorników????? Jak sytuacja ze stanem wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w środę na któryś ze zbiorników? Jak sytuacja ze stanem wody? Info zasłyszane dzisiaj w sklepie wędkarskim. Wodę puszczają na Mosty, na Podedwórzu niski stan wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Idealne warunki .Casting i do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 A jak tam jest z łódką? Może ktoś co zna wodę da się zaprosić na pokład? Bo ja tam nigdy jeszcze nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Framuga mosty są najprostsze w ogarnięciu, potem żelazna, a na Podedwórzu można się zakręcić i zgubić. Na żeliźnie także, ale trzeba się postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 No bez przesady zgubić to się trudno, ale przeca ponoć można wszystko W każdym razie najwięcej wody do poznania to chyba jest jednak na Żeliźnie. Ogólnie bardzo fajna woda, aż żal, że tak mało czasu na pływanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgubić to się nie zgubie bardziej chodzi o stronę logistyczną czyli z której strony podjechać i bezpiecznie się zwodować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Ja mam wolne miejsce na pontonie jak cos???? Jade jutro na Mosty, ruszam z Międzyrzeca Podlaskiego Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez mackot88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Witam. Otwieral ktos sezon na Mostach albo Podedworzu ? Jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Na mostach było znacnie kilka rybek kilka ładnych brań. I kontrola PSR u. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Potwierdzam, byliśmy z Radkiem ,rybki były, emocje były,kontrol była, duża presja też była???? mówimy oczywiście o Mostach. Na Podedworzu mała woda,ryby nieaktywne podobno. Na Mostach woda fajna, dopuścili podobno. Dzisiaj wietrznie, do 7-8 ryby podobno też aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam. Byl ktos na Podedworzu ? Jak sytuacja z woda i zielem? Da rade polapac? Podobno troche ryby padlo pod czas tych upałów.Duze straty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi