kondzit@wp.pl Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Byłem wczoraj w Horodyszcze. Miejscowi mówili że teraz ma to być prywatne. Nie wiadomo tylko czy w ogóle będzie można ryby łowić. Norbert jak coś wiesz to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Zrobić tam łowisko specjalne no kill, woda z mega potencjałem. Najwiekszy szczupak o jakim tam słyszałem miał 18kg, ale to stare dzieje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 To wreszcie może tam podjadę po latach. Mocno mnie wk... widok beretowanych szczupaków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Tam szczupak jest eksterminowany wszystkimi dostępnymi metodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Duża szansa że pójdzie to w ręce prywatne ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Moze zrobi z tym cos sensownego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Odłowi:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nawet jak wodę wydzierżawi ktoś prywatnie to czy wędkarze będą gotowi zapłacić tyle, żeby wystarczyło na utrzymanie, zarybienia i horrendalną opłatę za dzierżawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelor78 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 A skończy się pustelnią jak Żarnowieckie i inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zbiorniki zostają na starej zasadzie bez zmian . Dzierżawa dla PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Też taką informację słyszałem [emoji1] Wysłane z mojego IN2023 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ma ktoś informację o sytuacji na Podedwórzu i Mostach? Czy da się poplywac, czy zmrozilo tak jak Żelizne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Na Podedwórzu mało wody i jeśli na Żeliznie zamarznięte to i tam. Dwa tygodnie temu na Mostach wszystkie zatoczki były zamarznięte i dało sie zwodować tylko od wału przy drodze do Dębowa a, że zima na wschodzie bardziej zaatakowała to pewnie nie popływasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Bylem w czw. Na mostach to cale skute lodem grubosc ok. 3cm. Mysle ze juz rozmarzniete. Wracajac zajechalismy na Podedworze to dalo sie splynac i 1/3 patelni byla bez lodu takze jutro mozna spokojnie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Dzis kolega dzwonił z Mostów to od strony lasu mozna spokojnie pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 20 Niedziela koledzy zrobili wycieczkę nie wypłynęli . Skute lodem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jak sytuacja z lodem na Zbiornikach ? Ktoś był albo się wybiera ? Proszę o informacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Może po dzisiejszej nocy można będzie chodzić, ale wczoraj pod Lomazami chlopak utopił się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Dzisiaj na Zeliznie na Patelni 2-3cm. Praktycznie wszyscy wracali bez wchodzenia na lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Kolega dzisiaj próbował z grobli między zbiornikami na Żeliźnie i pękł lód. Zmierzył grubość, było 3,5-4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elarek1 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Był ktoś może dzisiaj? Poprawiło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dzisiaj na Żeliźnie było trochę wędkarzy. Ryby brały słabo, kolega złowił trzy okonie. Rozmawiał ze starszym wędkarzem, z rozmowy wynikło, że wczoraj dobrze połowił. Wtorek mam wolny, spróbuję wyskoczyć na Mosty Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Poprawiło się niewiele, 4-5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dziś na Podedwórzu kilka osób łowiło. Podjechaliśmy od Rusil i lód 4-5 cm. Wszedłem w biegówkach na lod i odpuściliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 A ile sniegu leży na lodzie? Przymierzamy się na środę ale głębszy zbiornik, słabo to wygląda jeśli retencyjne nie zamarzły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi