Norbert 78 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 A ile sniegu leży na lodzie? Przymierzamy się na środę ale głębszy zbiornik, słabo to wygląda jeśli retencyjne nie zamarzły....Andrzej, jeśli myślisz o jeziorach, to słabo to widzę. Mam info z soboty, że lód około 3-4 cm, w połowie tego zmarznięty śnieg. Miałem jutro jechać na Mosty ale odpuszczam, pojadę na Bindugę z rana. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jesli w sobote 4centy to dzisiaj max 8centow. Nie za wesola ta nowina. Dzieki Norbert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jutro kolega będzie atakował Podedwórze to zobaczymy czy bezpieczniej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Nadal słabo z lodem, dzisiaj koleżka był na Żeliźnie. Dwa samochody, widać było jednego łowiącego i dwa przymarznięte ślady po wpadnięciu. Dziubnął 4 metry od brzegu, 4 centy lodu i 5-6 waty śnieżno lodowej, wycofał się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam.dzisiaj znajomy byl na Podedworzu od strony Rusil i zostawił swider Tonar. Jak wrocił po niego to juz go nie bylo.jak by ktoś znalazl lub slyszal na temat znalezionego swidra proszę o kontakt. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dzisiaj kolega był na Żelaźnie ludzi dużo lecz efekty marne. Natomiast kilka dni temu już pływali na Żeliźnie chęć dojścia na patelnię skończyła się kompielą. Dobrze że tam jest 1 m wody. Grubość lodu dzisiaj ok 8_10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ja byłem w srodę i coś tam uskubałem,ale lód dramatcznie cienki.17 szt.w tym 10szt 30-32 reszta 21 -28. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ja byłem w srodę i coś tam uskubałem,ale lód dramatcznie cienki.17 szt.w tym 10szt 30-32 reszta 21 -28.Bedzie przyrastal, ida mrozy w nocy.Blaszka czy mormycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Blaszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Często kręcą się tubylcy. Musztarda po obiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Nic się nie zmieniło... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Nic się nie zmieniło... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka O tym samym pisałem w zeszłym roku. Ten sam zbiornik. Na wschodzie bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Co roku to samo czy to Mosty, Podedwórze,czy Żelizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nic się nie zmieniło... Bo niektórych ludzi nic nie zmieni...Może jak kiedyś już wymrą? Ale czy ich dzieci będą inne? O tym samym pisałem w zeszłym roku. Ten sam zbiornik. Na wschodzie bez zmian.Myślę, że to nie jest tylko problem wschodniej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Bo niektórych ludzi nic nie zmieni...Może jak kiedyś już wymrą? Ale czy ich dzieci będą inne? Myślę, że to nie jest tylko problem wschodniej Polski Oczywiście, że ten problem nie dotyczy tylko wchodu, równie dobrze można napisać na zachodzie bez zmian. Tutaj mamy film z kamery termowizyjnej z szarpiącym. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 O tym samym pisałem w zeszłym roku. Ten sam zbiornik. Na wschodzie bez zmian. Po co takie stereotypy?Na drugim brzegu warszawskiej Wisly od Ciebie nie raz sciagalem samolowki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv2020 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 może wiecie czy na mostach cos sie dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Sobota i niedziela kumpel mówił, że gorzej niż beznadziejnie. W ogóle nie chciał nawet na ten temat rozmawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Kto z forumowiczów z Siedlec był dzisiaj Toyotą 4x4 na Podedwórzu od strony Rusił, jak wyniki?[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ja byłem Trochę okonków, duże nie współpracowały. Większość 12-25 cm, jeden koń spadł koledze przy dziurze.Poza tym trafiały się miniszczupaczki.Biała ryba w ogóle nie brała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ja byłem Trochę okonków, duże nie współpracowały. Większość 12-25 cm, jeden koń spadł koledze przy dziurze.Poza tym trafiały się miniszczupaczki.Biała ryba w ogóle nie brała.Ja byłem na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim i w drodze powrotnej wstąpiłem na Podedwórze. Wyniki słabe, same palczaki [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 To może wiesz, jak lód na Czarnym Sosnowickim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 To może wiesz, jak lód na Czarnym Sosnowickim?Tam byłem tydzień wcześniej, lód był około 12 cm, ryb nie łowiłem. Dowiedziałem się od wędkarzy, że ryby słabo biorą i pojechaliśmy na Mosty [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 W latach 80-ch, będąc dzieckiem spędzałem wakacje u babci w Radzyniu Podlaskim. Wraz kolegą i jego ojcem miałem okazję kilka razy łowić z pontonu na Żeliźnie i Mostach. Jako dzieciaki łowiliśmy głównie karasie i okonie na robaki, ale pamiętam, że ojciec kolegi, na wahadła przerzucał niewyobrażalne jak na dzisiejsze czasy ilości szczupaków. To były piękne czasy. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi