nox66 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) Byłem ostatnio dwa razy na Podedworzu woda jak na tą porę spora, można pływać spokojnie i spiningowac. Jeden wypad nastawiłem się na wzdręgę i połowiłem fajnie. Kolejny wyjazd był na szczupaki pogoda idealna zachmurzenie i wietrznie pół dnia łowienia na jerki i gumy efekty słabe 4 krótkie. Wie ktoś jak tam teraz poziom wody na Żeliźnie? Murek pod wodą? Jutro jadę i mam dylemat Żelizna czy Mosty.. Edytowane 23 Września 2021 przez nox66 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Cześć, był ktoś ostatni na Żeliżnie? Jaka woda? Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Jak tam na zbiornikach? Opada ziele już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Opada. Na Podedworzu i Mostach mozna juz fajnie poplywac. Z efektami gorzej. Pn. Podedworze i sb. Mosty. Oba wyjazdy na zero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dzieje się coś na Podedwórzu? Zielsko opadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nox66 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Od Wodomistrzowki prawie nie ma wody. Byłem ostatnio, na patelni ze 30cm wody. Zielska dużo jeszcze. Brania słabe 1 krótki. O tej porze roku to wody powinno być metr więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .............. Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Witam. Jaki jest stan wody na żeliźnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Byl ktoś moze ostatnio Mosty albo Podedworze? Jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał WS Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Byłem na Żeliźnie 11.11 dwa miarowe szczupaki i kilka skrótów, brania z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Jest Gdzieś gdzieś slip ? Czy woduje się gdzie popadnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) . Edytowane 19 Listopada 2021 przez kondzit@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Jest Gdzieś gdzieś slip ? Czy woduje się gdzie popadnie ?Pytanie z typu: kupię samochód? Jaki? Czerwony [emoji1787][emoji6][emoji6] Kolego wątek dotyczy kilku zbiorników. O który pytasz? Slipy są jako takie. Najgorzej na Żelazie wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Chodzi mi właśnie o Żelizne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Chodzi mi właśnie o Żelizne ?Przy tamie na kanale, na grobli. Musisz przejść przez zaporę. Jeśli ponton to ok sam ogarniesz. Z łodzią nie podjedziesz. Mniejsze łupiny ludzie noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Dzięki za info właśnie ponton tylko dosyć ciężki i muszę kółka dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Dzięki za info właśnie ponton tylko dosyć ciężki i muszę kółka dorobić Przejście przez tamę ograniczają barierki. Może jest tam max 80 do 100cm. W sztorc przejdzie napompowany ale nie na kołach. Plusem jest to że podjedziesz pod samą tamę. Musisz się wspiąć na wał.kanalu, pokonać tamę i tam na drugim wale możesz napompować ponton. Ale żeby pompować z gniazda zapalniczki to za daleko. Weź to pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Dominik, tutaj zwodujesz prosto z przyczepy - https://www.google.pl/maps/@51.8846465,22.9050212,146m/data=!3m1!1e3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Dzięki Bartek za namiary i do zobaczenia nad wodą a i pytanie czy tam jest strefa ciszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Można małymi spalinami, zdaje się, że do 5 kM, zajrzyj w zezwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Dominik, tutaj zwodujesz prosto z przyczepy - https://www.google.pl/maps/@51.8846465,22.9050212,146m/data=!3m1!1e3Nie znałem tego miejsca No ale na zeliznie nie ma chyba przejścia między 2 basenami? Osobiście pływałem zawsze po patelni. Czy jest różnica w głębokości? Dla jednostek z silnikiem bez problemu ale na wiosłach to niezła zaprawa przed wypłynięciem na otwartą wodę ps. plan na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Ponton na kółkach można przeciągnąć prze groble, bywałem tam na podlodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzit@wp.pl Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Ponton na kółkach można przeciągnąć prze groble, bywałem tam na podlodówkę.Ja pływam kajakiem więc zawsze ruszam z pod tamy i jest wybór który basen[emoji106] taki plus tego miejsca. A jak ponton to z kolegą i też dajemy radę z tymi przeszkodami. Na poodówkę to chyba ciężki zbiornik z uwagi na głębokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 To prawda, z grobli jest wybór zbiornika.A miejsce, rzecz gustu. Jeśli chcesz znaleźć ryby, to znajdziesz, wcale niekoniecznie na patelni.Jedyny warunek konieczny to brak słońca. Jak jest lampa, to tylko krasnopiórki zostają do łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Można małymi spalinami, zdaje się, że do 5 kM, zajrzyj w zezwolenieNa zbiornikach nie ma ograniczeń mocy silnika, jedynym ograniczeniem jest zielsko[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 łowi ktoś tam na duże gumy takie 16 cm ? jaką głowkę ? 5gram nie za duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi