SlawekNikt Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Na zbiornikach nie ma ograniczeń mocy silnika, jedynym ograniczeniem jest zielsko[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu TapatalkaI korzonki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Na zbiornikach nie ma ograniczeń mocy silnika, jedynym ograniczeniem jest zielsko[emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Dzięki za poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 łowi ktoś tam na duże gumy takie 16 cm ? jaką głowkę ? 5gram nie za duzo? Wszystko kwestią wprawy. Jeśli guma jest stabilna, to bez obciążenia, jeśli nie, to najmniejsze, stabilizujące obciążenie.Polecam lekkie wahadła z cienkiej blachy i wszelkiej maści pływające woblery bez steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Dopiero zaczynam przygodę z dużymi gumami i jerkami także jestem otwarty na porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Sorry za pytanie.. te zbiorniki to jest fajna woda, czy dramat typu nic w okolicy nie ma innego ? Miałem się wybrać w maju, ale to xo czytam to bieda Lubelszczyzny.. z braku laku i kit dobry. Edytowane 19 Listopada 2021 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Sorry za pytanie.. te zbiorniki to jest fajna woda, czy dramat typu nic w okolicy nie ma innego ? Miałem się wybrać w maju, ale to xo czytam to bieda Lubelszczyzny.. z braku laku i kit dobry. Wody w okolicy jest sporo, całe piękne pojezierze łęczyńsko-włodawskie ale dla łowców szczupaków nie ma lepszej stojącej wody na Polesiu. W tym roku presja większa niż zwykle bo graniczny Bug jest zamknięty ale i tak coś tam można wydłubać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Brzmi to dramatycznie.. by taka woda była "naj" w okolicy.. Cierpię, gdyż może wyjdzie na to że będe miał rodzinę w tej okolicy.. A przyzwyczaiłem się do mazur, suwalszczyzny, mazowsza.. W lubelskie jeżdzę za karę. Bug graniczny piękny, ale pusty. I obstawiony miejscowymi którzy na zmianę kłusują, albo straszą strażą graniczną. Ciemnogród. Te mosty, zeżliny.. Jez.Białe.. Okuninka.. no dramat..???????????????????? "Polesiu" mówisz... lubię historię.. polesie..???????? Garwolin niedługo będzie polesie. Lubelskie.. ech. Edytowane 29 Listopada 2021 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Na Twoje problemy rada jest tylko jedna. Jeździj tam gdzie jeździłeś do tej pory. Ludzie tysiące kilometrów robią to jaki problem z Lubelskiego przejechać się na Suwalszczyznę ... Źaden. Edytowane 29 Listopada 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Z Warszawy ta sama droga. Tak. Byłem i jestem rozżalony..???? Wybaczcie..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Brzmi to dramatycznie.. by taka woda była "naj" w okolicy.. Cierpię, gdyż może wyjdzie na to że będe miał rodzinę w tej okolicy.. A przyzwyczaiłem się do mazur, suwalszczyzny, mazowsza.. W lubelskie jeżdzę za karę. Bug graniczny piękny, ale pusty. I obstawiony miejscowymi którzy na zmianę kłusują, albo straszą strażą graniczną. Ciemnogród. Te mosty, zeżliny.. Jez.Białe.. Okuninka.. no dramat.. "Polesiu" mówisz... lubię historię.. polesie.. Garwolin niedługo będzie polesie. Lubelskie.. ech.Jeśli ciemnogród to jedź na burdelik do Wilgi, z Garwolina masz rzut beretem i nie zawracaj ludziom dupy na forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 2 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Nie unoś się personalnie. Mnie to nie rusza a szkoda Twoich nerw. Nie w tym rzecz. Pisałem o kondycji wód w regionie, a nie miejscu zameldowania w Twoim dowodzie osobistym. Do Garwolina i Wilgi jest mi bardzo daleko.. Pozdrawiam Cię..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .............. Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak sytuacja na żeliźnie albo mostach da się wypłynąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv2020 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 żelizna zamarznięta . a jak mosty może ktos wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Żelizna z lodu łowiłem 12 grudnia tak więc myslę że i mosty zamarzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nox66 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Witam orientuje się ktoś jak aktualnie wygląda sytuacja z lodem na zbiornikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Żelizna z lodu łowiłem 12 grudnia tak więc myslę że i mosty zamarzły.Inne zbiorniki masz mocno osłonięte Mosty zawsze na końcu ścina lód, bo masz tam kawał otwartej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nox66 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Mosty skóte czy nie? Odwilż ostatnio była, trochę padało więc jest szansa popływać jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Wszystkie zbiorniki skute lodem . Zaczyna się raj dla kusoli. Kiedy wreszcie zrozumią tubylcy ze sami sobie szkodzą. PSR już trochę patyków z żywcem zlikwidowali. Bardzo późno była dopuszczana woda i stan nie jest za wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Pewne informacje Żelizna jest oblegana, ryba bierze lód 8-10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Na Mosty teraz pompują wodę, także trochę jej będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_s Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Witam, orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja na mostach, podedwórzu i żeliźnie pod względem stanu wody i roślinności? Łowiłem tam na jesień pierwszy raz od wielu lat i było dość dużo zielska. Wybieram się na majówkę i będę wdzięczny za relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 W porównaniu do dwóch ostatnich sezonów to na Mostach roślinność praktycznie nie ruszyła i zdecydowanie większą szansa, że wpłyniesz w siaty niż w ziele ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Na Mostach zawsze jest więcej wody niż na pozostałych zbiornikach. A o tej porze to jeszcze podwodna roślinność nie ruszyła. A siaty stały stoją i stać będę. Bo to jest Polska i dziki Wschód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Bo to jest Polska i dziki Wschód .Ten Dziki Wschód jest tak samo dziki jak cała reszta Polski i w ogóle nie odbiega od innych rejonów w kraju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Ten Dziki Wschód jest tak samo dziki jak cała reszta Polski i w ogóle nie odbiega od innych rejonów w kraju Siatkarze niestety mają się dobrze, dzisiaj zdejmowaliśmy z policją jedną na Mostach Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi