Skocz do zawartości

Mosty Żelizna Podedwórze

mentnooki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...

Bylem wczoraj na Podedworzu. Wody jest tak malo ze ziele nawet nie ma gdzie opadac. Na Mostach tez jeszcze jest sporo ziela ale jest duzo lepiej niz na Podedworzu.

Zapytam inaczej.. nigdy tam nie byłem.. jest sens w weekend jechać 200km z pontonem i elektrykiem ? Mam obok znajomych.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Na Mosty nie dotarłem, ale na okolicznych małych stawach, które w żaden sposób nie są osłonięte od wiatru to trochę lodu było więc zakładając, że na Mostach zawsze piździ i wieje to śmiało można stwierdzić, że nie są skute lodem.

Dzięki kolego za info. Wnioskuję, że jest ryzyko przymrożenia okolicy slipu, tam gdzie woda jest osłonięta od wiatru i nieruchoma. Czyli lepiej wziąć coś do kruszenia lodu :)

Dzięki kolego za info. Wnioskuję, że jest ryzyko przymrożenia okolicy slipu, tam gdzie woda jest osłonięta od wiatru i nieruchoma. Czyli lepiej wziąć coś do kruszenia lodu :)

Obowiązkowo trzeba coś zabrać. Od Strony Dębowa pewnie nie zwodujesz bo tam jest osłonięte. Jeśli na schodach będzie ten kanał z lodem to można spróbować wrzucić pływadło na rogu przy "bocianie".

Wy poważnie robicie takie mecyje na tej wodzie ? Więcej postów niż łowienia, a o rybach to już nie wspomnę.. zasięgi..????

O rybach się tu nie mówi bo jest tu więcej mięsołapów niż komukolwiek się zdaje więc nie ma sensu mówić gdzie co jak a tym bardziej wstawiać fotek które są rozpracowywane z hirurgiczna precyzja ...

• Like 3