Skocz do zawartości

Mosty Żelizna Podedwórze

mentnooki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Straszne to jest.. kraina Bugiem płynąca a dyskusja ile w zbiornik melioracyjny wody napuścili lub spuścili. Szkoda tych stron.

Z całym szacunkiem ale u nas są   zbiorniki  retencyjne,a  informacja o stanie wody jest bardzo istotna  dla wędkarza który ma pojęcie o łowieniu w tym zbiorniku Tyle w temacie Panie Bolesław.

Tak. Liczyłem ma zrozumienie sarkazmu..???? Bywam tam i współczuje. Nawet jak w starorzecze wejdzie ryba to i tak trzeba ją zjeść siatką szybko. Lud wschodni. Odbijają sobie za brak możliwości świniaka na święta legalalnie sobie wychodować. Trudniej przechować niż żyda za okupacji.. ten nie chrumkał jak weterynaria do krów przyjechała..???? Teraz to mi się dostanie. Nadzieja w młodym pokoleniu.

Edytowane przez Bolesław

Tak. Liczyłem ma zrozumienie sarkazmu.. Bywam tam i współczuje. Nawet jak w starorzecze wejdzie ryba to i tak trzeba ją zjeść siatką szybko. Lud wschodni. Odbijają sobie za brak możliwości świniaka na święta legalalnie sobie wychodować. Trudniej przechować niż żyda za okupacji.. ten nie chrumkał jak weterynaria do krów przyjechała.. Teraz to mi się dostanie. Nadzieja w młodym pokoleniu.

Też bywam często na wschodzie i wiem, że tu na zachodzie jest jest to samo, a może i znacznie gorzej, to i nie ma co obrażać tych ze wschodu.

Też bywam często na wschodzie i wiem, że tu na zachodzie jest jest to samo, a może i znacznie gorzej, to i nie ma co obrażać tych ze wschodu.

Wiem. Homo sovieticus jest wszędzie. Są dobrzy i mądrzy ludzie na Wschodzie. Bez obrazy. To nie kwestia miejsca zamieszkania.. Ale nawet jeśli coś jest w tym jak wygląda i czym się różni wschód od zachodu... to i tak nie wypada o tym pisać.

Edytowane przez Bolesław

• 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Na Żeliźnie zmiany na plus :) Już nie trzeba pchać pływadła po płyciźnie jak woda mała w wąskim korytarzu aby na wodę się dostać. Zdjęcie z zeszłej soboty. Robota świeżo zrobiona bo woda w kolorze piasku. 

post-65395-0-44793900-1723669203_thumb.jpg

• Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...