woblerek48 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Osobiście nie byłem ale jeszcze nie jest bezpieczny . Jeden wędkarz już zaliczył pływanie zbiornik Żelazna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Byl moze ktos na Podedworzu? Sa szanse na wyplyniecie w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Podobno ma być +5 przez najbliższe 3 doby, więc szansa jest duża. Została tylko szyba na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Z tą szybą to nie tak do końca.Na trojanie dziś siedzieli na lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Z tą szybą to nie tak do końca.Na trojanie dziś siedzieli na lodzie. Trojan to niewielkie starorzecze. Na Polesiu noce na plusie plus deszcze. Na bank lód puści przed swiętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Straszne to jest.. kraina Bugiem płynąca a dyskusja ile w zbiornik melioracyjny wody napuścili lub spuścili. Szkoda tych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopytko Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Bolesławie kochany- jakbyś porównał rybostan i populację szczupaka/okonia Bug vs zbiorniki Podedwórze i Mosty to nie dziwiłbyś się że większość woli pilnować czy lód nadal jest. Smutne dla tej rzeki ale prawdziwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Straszne to jest.. kraina Bugiem płynąca a dyskusja ile w zbiornik melioracyjny wody napuścili lub spuścili. Szkoda tych stron.Z całym szacunkiem ale u nas są zbiorniki retencyjne,a informacja o stanie wody jest bardzo istotna dla wędkarza który ma pojęcie o łowieniu w tym zbiorniku Tyle w temacie Panie Bolesław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) Tak. Liczyłem ma zrozumienie sarkazmu..???? Bywam tam i współczuje. Nawet jak w starorzecze wejdzie ryba to i tak trzeba ją zjeść siatką szybko. Lud wschodni. Odbijają sobie za brak możliwości świniaka na święta legalalnie sobie wychodować. Trudniej przechować niż żyda za okupacji.. ten nie chrumkał jak weterynaria do krów przyjechała..???? Teraz to mi się dostanie. Nadzieja w młodym pokoleniu. Edytowane 18 Grudnia 2023 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Tak. Liczyłem ma zrozumienie sarkazmu.. Bywam tam i współczuje. Nawet jak w starorzecze wejdzie ryba to i tak trzeba ją zjeść siatką szybko. Lud wschodni. Odbijają sobie za brak możliwości świniaka na święta legalalnie sobie wychodować. Trudniej przechować niż żyda za okupacji.. ten nie chrumkał jak weterynaria do krów przyjechała.. Teraz to mi się dostanie. Nadzieja w młodym pokoleniu.Też bywam często na wschodzie i wiem, że tu na zachodzie jest jest to samo, a może i znacznie gorzej, to i nie ma co obrażać tych ze wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) Też bywam często na wschodzie i wiem, że tu na zachodzie jest jest to samo, a może i znacznie gorzej, to i nie ma co obrażać tych ze wschodu.Wiem. Homo sovieticus jest wszędzie. Są dobrzy i mądrzy ludzie na Wschodzie. Bez obrazy. To nie kwestia miejsca zamieszkania.. Ale nawet jeśli coś jest w tym jak wygląda i czym się różni wschód od zachodu... to i tak nie wypada o tym pisać. Edytowane 18 Grudnia 2023 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 (edytowane) Witam, czy na Żeliznie można spinningować ze środka pływającego w porze nocnej??? Edytowane 17 Stycznia 2024 przez motylW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nox66 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Witam. Nigdzie nie widziałem zapisu, który zakazywał by spinningowania na naszych wodach w porze nocnej, jedynie na Bugu granicznym jest zakaz wędkowania nocą. Według mnie nie ma żadnych przeciwwskazań a dodatkowo można odstraszyć kłusoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Dziękuję kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Witam. Jak sytuacja z wodą na Podedworzu i Mostach ? Jak wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Na Mostach nie byłem, ale myślę że nie ma tam problemów z wodą.Na Podedworzu woda oki i na początku maja była napuszczana(mało logiczne ze względu na ptaki, ale tak to wygladało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Na Żeliźnie zmiany na plus Już nie trzeba pchać pływadła po płyciźnie jak woda mała w wąskim korytarzu aby na wodę się dostać. Zdjęcie z zeszłej soboty. Robota świeżo zrobiona bo woda w kolorze piasku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nox66 Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Witam, jak tam poziom wody na zbiornikach? Nadal bardzo niski czy może na którymś zbiorniku już jest w miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto_s Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Czołem Panie i Panowie! Jak poziom wody na Żeliźnie i Mostach , ktoś się orientuje? Edytowane 28 Kwietnia przez roberto_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Na Mostach chyba nie za bardzo, bo pierwsze na Podedworze puszczali wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi