Mordeo Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ktoś dzisiaj zatruł Wartę. Jak byłem, to mało zawału nie dostałem - leszcze, brzany, kiełbie, płocie... masakra! Kto chce może sobie znaleźć i poczytać: http://epoznań.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jeszcze tego brakowało, już dosyć ryby mają przerąbane a tu jeszcze takie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Wygląda to tragicznie. Ciekawe czy ktoś za to odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Mordeo... Ty zgłaszałeś? Ręce opadają. Oby Straży Pożarnej udało się to gówno złapać, by dól nie poszło. Z info na e-poznań wydaje się, że służby zareagowały dobrze i co najważniejsze szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mo Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Masakra ... Współczuje i mam nadzieje ze znajda winnego i dostanie za swoje... Tyle ryby... Tyle narybku... Gdzie ci ekolodzy teraz są?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No to do boju Panowie z PZW ruszyć tyłki i walczyć o swoje wody, pokażcie jak Wam zależy na wędkarzach, tych biednych rybkach...bo na składkach to Wam zależy na pewno hehe. Co za kraj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 http://kontakt24.tvn24.pl/wyciek-z-kolektora-i-sniete-ryby-w-warcie-widzialem-ich-kilkaset,183531.html Tu tez o tym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Służby może zareagowały szybko ale zatrucie jest masowe. W Owińskach pod Poznaniem narybek i drobnica leży wszędzie. Są i duże, parokilowe ryby. Sandacze, szczupaki, leszcze. Wygląda to tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeo Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Dzisiaj będąc na rybach rozmawiałem z gościem, którego znajomy wyciągnął z wody (Warty) zdechłą troć coś koło 40 cm. Edytowane 25 Października 2015 przez Mordeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Były trocie ,brzany,amury i ponoc trafiały sie jesiotry ..to tragedia! Piękną rybe mieliśmy w Warcie!Byłem na zawodach spinningowych dziś w Obrzycku ..płakać się chciało! Edytowane 25 Października 2015 przez LOBO47 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloepoczta Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Masakra. Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Rok temu Drużno teraz Warta! Masakra! Na zachodzie za takie ekologiczne zatrucie byłyby solidne kary i surowe wyroki sądowe. Za każdym razem gdy dochodzi do takich smutnych sytuacji woda pokazuje co tak naprawde ukrywała w sobie. Ten Boleń ze zdjęcia piękny kolos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 on miał +80 a ta płoć przy nim to medalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Najbardziej ciekawi mnie jaka bedzie reakcja granatowo-marynarkowych z pzw okręg poznan.Pewnie juz szykują znaczki na przyszły rok i licza kase.Porażka na całego, takie rybska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 O ja ******* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Przykro się robi na widok takich zdjęć . Na pewno okoliczni mieszkańcy wiedzą o winowajcy .Czy poniesie kare miejmy nadzieję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ale tragedia, tyle ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Nawet trotka ktora sie tu uchowala poszla do piachu.Skoro pogrom wsrod starszyzny jest to co z narybkiem?? Bedziecie mieli wyatuowana z lowienia Warte na najblizsze pare lat.Nie odpuscilbym tego tematu. W DE za taki numer to bylaby taka kara , ze trzeba byloby biznes zwijac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Rok temu Drużno teraz Warta! Masakra! Na zachodzie za takie ekologiczne zatrucie byłyby solidne kary i surowe wyroki sądowe. Za każdym razem gdy dochodzi do takich smutnych sytuacji woda pokazuje co tak naprawde ukrywała w sobie. Ten Boleń ze zdjęcia piękny kolos.W 2009r był Bug, rozmiary katastrofy były kilkadziesiąt razy większe. I co??? Sprytnie zamiecione pod dywan, więc wy tym bardziej nie liczcie że komuś się oberwie za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jutro o 10:00 telefonuję do okręgu i pytam czy już się zgłosili jako pokrzywdzeni do toczącego się postępowania. Jak nie to będę darł ryja. Nie pomoże, ale mi ulży może. Jak to gówno wytruło ryby także Koziegłowy - Czerwonak - Promnice to w zasadzie nie mam gdzie łowić przez kilka lat. Kurwa Mać !. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeo Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Najsmutniejsze jest to, że na stronie poznańskiego PZW nawet się wzmianka o tej tragedii nie pojawiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Najsmutniejsze jest to, że na stronie poznańskiego PZW nawet się wzmianka o tej tragedii nie pojawiła.... Admin pracuje od 8-mej w poniedziałek....... A tak serio. Nie liczcie na PZW. Lepszy rozgłos medialny zrobiłby WWF albo inne organizacje ekologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Kur..a mój domowy odcinek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Mam nadzieję, że sku**syny zapłacą za tą tragedię, jutro jadę zobaczyć jak to wygląda ale szczerze mówiąc- boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jak zwykle pewnie winnych nie będzie, na Nysie Kłodzkiej niedawno było to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi