bobesku Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam:)Spinninguje ktoś może na Poznańskim odcinku Cybiny?(dopływ Warty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Cos tam w Cybinie pływa Wiosenny jasio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 oooo ładny,ładny:)W Poznaniu go złapałeś? Może być napisał coś jak łowisz,bo mam zamiar się wybrać tam pod katedrę porzucać i każda rada mile widziana:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Jak bywałem na Cybinie wiosną to jazika czy klenia szło złowić. Teraz z tego co rozmawiałem z tubylcami to szczupaczki łapią. Sam nie próbowałem bo zębaci w wodzie płynącej mnie nie interesują.Rybki łowiłem na woblery wobi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Jak bywałem na Cybinie wiosną to jazika czy klenia szło złowić. Teraz z tego co rozmawiałem z tubylcami to szczupaczki łapią. Sam nie próbowałem bo zębaci w wodzie płynącej mnie nie interesują.Rybki łowiłem na woblery wobi.pozdrawiamOk dzięki pójdę zobaczyć chyba w ptk za kleniem ,jaziem to napiszę czy coś się trafiło:Ppozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Masz na myśli odcinek opływający z prawej strony Ostrów Tumski?Tam rybki wybierają się sezonowo i zależnie od stanu wody.Warta w Poznaniu chyba ciekawsza, nawet w betonach. W upał nie pchałbym się tam. Małych okonków możesz połapać na gumisie, wielu mięsiarzy beretuje tam śledziki na żywca, ale takie info to nie info, bo ani tam ładnych ryb, a że beretują wymiarowe szczupaki to wystarczy tam być dwa razy. Miłego! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mi chodzi o te tereny od tego mostu nowego co jest tak zajefajnie oświetlony na Śródce w dół rzeki pod szpitalem itd:)Ogólnie od Sródki w dół rzeki:)Interesuje mnie jaź i kleń ..Nie raz widziałem jak na tyczki wyciągali tam ładne klenie i jazie ale nie wiem jak to właśnie w spinningu tam wygląda Czy te klenie tam są czy tylko wpływają wiosną potem sru spowrotem do Warty na betonke hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wie ktoś może jak wygląda Cybina w Poznaniu? Idzie zamoczyć kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Płynie sobie od wału do wału juz trzeci miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Puki co niema po co jechać, wylane okrutnie. W sumie mugł by być ciekawy odcinek na wiosenne jazie, z tym że poniżej śródki (nie lubie jak mi ktoś stoi nad głową- a na wypływie z malty i okolicach praktycznie zawsze ktoś siedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jak myślisz warto iść teraz spróbować tam niżej śródki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Szczerze, to niewiem. Jazie łowie od kwietnia/maja jak wracają do warty i woda spadnie, jeszczce nigdy nie prubowałem w dopływach wczesną wiosną. W tym roku chciałbym pare razy wyskoczyć na jakieś mniejsze rzeczki. W okolicy jedyne co mi przychodzi do głowy to własnie cybina , albo strumyk za Murowaną Gośliną który przy wysokiej wodzie zamienia się w przyzwoitą rzeczke, bodajże to ma nawet jakąś nazwe na mapie. Co do cybiny wydaje mi się że może być cieżko z dojsciem do wody, ale jak ludzie już łowią może warto spróbować. Jutro może pojade doładować kom karte na śródke to wrzuce zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak byłeś i masz te foty to wrzucaj:PJa może jutro tam zagoszczę bo dzisiaj miałem problemy ze śpiochami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak byłeś i masz te foty to wrzucaj:PJa może jutro tam zagoszczę bo dzisiaj miałem problemy ze śpiochami A co, zaspałeś? Woda już dość długo stoi, grunt jest na granicy płynności, zalecam rozwagę ze względu na moją własną ułańską fantazję oraz młodzieńczy zapał, które konsekwentnie doprowadziły mnie do lekcji pokory nad wysoką wodą (i po niej) <_< PozdrawiamGrzesiek P.S.Co nie znaczy, że nie jestem ciekaw co w zalanych trawach piszczy, bo z pewnością są miejsca gdzie da się swobodnie połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jutro gdzieś jadę Zdjęć nie porobię bo aparat pożyczony ale napisze jak było:)Być może kumpel pojedzie ze mną więc będzie podwójna siła uderzeniowa:PA jak sie nie da porzucać to będzie chociaż spacer orientacyjny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Sory , miałem w planach jechać rano ale wstałem o 10... a do pracy na popołudnie , i stwierdziłem że kom karte sobie doładuje przed szkołom w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak się nie zdecydujesz na Cybine to do poniedziałku zrobie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam byłem z kumplem w sobotę porzucaćTam gdzie poprostu dało radę tam oddawaliśmy rzuty ale ryb tam nie było..One (jaśki) tam będą na tych rozlewiskach ale później...Teraz jedynie można zamoczyć kija ,potestować pracę nowych wobków,pogadać ze znajomym nad woda -świeżego powietrza się nawdychać i wrócić do domu na dobry obiad:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam był ktoś może teraz za jaziem na Cybinie w P do N z kreską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi