bartolomeo213 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich nie wiem czy pytam w odpowiednim dziale ale zaryzykuję, jeśli nie tu to proszę administratora o przeniesienie.Moje pytanie brzmi następująco gdzie mogę zakupić stery powycinane z poliwenglanu tylko zależy mi na tym żeby to były stery identyczne z tymi które wyślę na wzór na allegro jest kilka osób sprzedających gotowe stery ale są to osoby które mają przykładowy kształt i niema od nie odstępstwa. Jeśli ktoś posiada namiary na taki sklep firmę byłbym wdzięczny za podanie a może na forum jest ktoś kto zajmuje się takimi zeczami.Ciekaw jestem też jak wyszło by to cenowo powiedzmy przy 100 sztukach.Szukałem przez wyszukiwarkę ale niestety mi nie pomogła wiec liczę na was z góry dziękuję i pozdrawiam Bartek Edytowane 24 Października 2015 przez bartolomeo213 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Na forum jest taki ktoś co się zajmuję takimi "zeczami", wpisz w wyszukiwarkę, a na pewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ufff ! Ortografia, składnia, interpunkcja, kuleją strasznie. Musiałem przeczytać 3 razy, by zrozumieć. Popracuj Kolego nad tym. Wracając do meritum, popytam wśród kolegów, mam kilka laserowych wycinarek u ludzi, więc jest szansa. Podeślij mi na priv projekt, postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Bartek nie potrzebne laserowe wycinarki, kol.Konrad ogarnie to od ręki.Wiem bo zamawiam i stosuję. http://jerkbait.pl/user/46016-konktenbit/ Pozdrawiam Tomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Laser przypala poliwęglan. Wiem, bo stosowałem wycinanie laserem aż do momentu, gdy trafiłem na ofertę Konrada. Tanio, solidnie, szybkość uzależniona od obłożenia, ale bardzo OK. Ze wszech miar polecam Wycinane laserem są droższe, opary toksyczne, a śmierdzą jeszcze miesiąc po wycince. Trzymanie większej ilości w domu odpada. A po pewnym czasie opary mogą uszkodzić laser, więc nawet z tego powodu nie jest to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 OK, nie znam się na tym, jak Wy. Tylko zaoferowałem pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi