sw.RP Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Czy jest użytkownik tego kija na forum i mógłby coś o nim napisać? KONGER Paladin CX Nano Single Warrior 213/7-32g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dano_G ma lub miał taki kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,konger-paladin-cx-single-warrior,79937 Przyznam, że kusi mnie zakup tego kija. Na Turawę, do cięższych główek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Dzięki kolego za link,zastanawiam się jeszcze czy do tej wędki dodają tubę?(pisałem do kongera ale z nimi jest utrudniony kontakt)jak do reszty serii Paladin ,nową wędkę mogę mieć za kwotę 390zł więc cena śmieszna w porównaniu z innymi monoblankami a i uzbrojenie nie najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 tuby nie maBardzo przyjemna wędka i nieźle uzbrojona jak za takie pieniądze. Lekka i poręczna.To nie jest taki klasyk sandaczowy, ale kij szczupakowo sandaczowy, jeśli można użyć takiego określenia.Łowiłem nim szczupaki i sandacze. Szczupaki nie spadały, a kij miał wystarczająco mocy, aby zaciąć sandacze większe niż 60 cm.Główka 35 gram plus 3 cale i kij zaczynał klękać. Z dołu 10 g plus guma już komfortowo pokazywał.Blank dość zbieżny, no ale cena skądś się musi wziąć - jak nie kosztuje dobre kilka stów, to trzeba nadrabiać zbieżnością, żeby uzyskać sztywność. Jednak poziom jak dla mnie był akceptowalny.Patyk sprzedałem tylko z powodu zastąpienia go modelem pracownianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Koledzy łowi ktoś na tą wędkę i może się jeszcze podzielić opiniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja się nie zdecydowałem kupiłem coś innego,a największym ,,przeciw,, był uchwyt śrubowy kołowrotka nakręcany od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi