kooper82 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam Panowie i Panie , jestem tu nowy ale chciałbym zaprezentować moje woblerki . Wobki wykonane z drzewa lipowego , praca agresywna ( wiem bo juz zamontowałem stery i przeszły już próby wodne ) , waga od 7 do 12 gram , pływające . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 woblerki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Woby ciekawe, interesujące malowanie, powodzenia w struganiu! Edytowane 27 Października 2015 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Piotr, witamy na jerkbait.pl Twoje woblery są super, cieszymy się, że chcesz się podzielić swoją pasją i osiągnięciami, z nami. Zachęcam Cię również do przedstawiania się, zgodnie z naszym zwyczajem, wszystkim użytkownikom - POWITANIE NA JERKBAIT.PL Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ten drugi od góry po prawej wyglada na ostrego kilera.Jeśli agresywnie drobi a nie zamiata zadkiem ,to sandacze strzeżcie sie.Nic tylko pogratulować rękodzieła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witaj na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 woblerki pływające . waga od 11 do 15 gr. wykonane z lipy , 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Miło powitac kolejnego "strugacza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Miło powitac kolejnego "strugacza" dziękuje, bardzo . jakość zdjęć nie powala . ale kiedyś wystrugam sobie ładny aparat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam, nie zakładam nowego wątku bo się później nie połapię. Zainspirowany klepankami kolegi postanowiłem sam coś zrobić .Nie są one tak ładne jak wahadłówki wykonywane prze kolegów , ale trzeba jakoś zacząć Wahadłówki wykonane z blachy miedzianej oraz mosiężnej ( pozyskane z pobliskiego złomowiska , ciekawe miejsce tylko żona nie jest przekonana do tego miejsca , 0d 1 do 2 mm grubości , długości od 6 (małe gmony) do 8 cm dedykowane zębatym , waga 18 - 25 gram . Jakoś przez nieuwagę wyszłą też obrotówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczurek1 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Kolorystyka wobków przepiękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Kolorystyka wobków przepiękna. czasami kolorystyka wyjdzie przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 z kazdą wyklepaną blachą bedzie lepiej... i łowniej mam jakis sentyment do wahadeł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 z kazdą wyklepaną blachą bedzie lepiej... i łowniej mam jakis sentyment do wahadeł.Pewnie masz racje . Do Twoich wahadłówek to mi dużo brakuje. Przeglądając forum widać , że wszystkie osoby pokazujące swoje dzieła są pasjonatami tego co robią i mają sentyment do swoich dzieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam. Nie otwierając nowego wątku chciałbym pokazać moje wahadełka , które czekają na majowego króla Zębacza oraz jego giermka Pasiaka blacha mosiężna oraz miedziana , grubość od 1 do 1.5 mm, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 CD. pokazu bo nie wiem jak załączyć wszystkie zdjęcia naraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 małe gnomki do 6 cm , miedź - 1.5 mm a mosiądz 1.2 mm . Oraz całość klepania od spodu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie mam pytanie jak mogę zmienić nazwę mojego wątku na ,, kooper82 -moje woblery oraz wahadła ,, bo nie mam pojęcia jak to zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie mam pytanie jak mogę zmienić nazwę mojego wątku na ,, kooper82 -moje woblery oraz wahadła ,, bo nie mam pojęcia jak to zrobić ???Poprosić moderatora? Tytuł wątku zmieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Poprosić moderatora? Tytuł wątku zmieniony . Dziękuje bardzo . Wszystkim życzę Wesołych Świąt !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Błyskawicznie "wyklepałeś" sobie nowy status. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam. przedstawiam kolejne struganki . Tym razem woblery boleniowe,wykonane z lipy , pływające, dł od 7 do 9 cm ,waga od 6 do 13 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Błyskawicznie "wyklepałeś" sobie nowy status. Gratuluję Dziękuje bardzo Bardzo się cieszę, że moje tworki się wam podobają. Wszystko to co mi pomogło w mojej twórczości wiem od was . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tym razem woblerki lipowe zrobione pod majowego Króla mojego łowiska ,, Kaczodziobego Zębacza ,, , długości 9cm, waga 12-15 gram , praca w X ( agresywna), nie wiem czy dobrze opisałem prace ale wiecie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 A teraz całe stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi