kooper82 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Taaa zapchałem , tak samo jak TY mam peeeełno woblerków, tylko gdzie ja je schowałem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Taaa zapchałem , tak samo jak TY mam peeeełno woblerków, tylko gdzie ja je schowałem ???Yyyyyy. Ja chyba wiem gdzie... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Witam. Jakoś udało mi się nagrać filmik z praca woblerka sterowego 7 cm pod bolenia. Waga woblera ok 10 gr. ster 1,5 mm , pełny stelaż. Woblerki z mocnym lusterkowaniem podczas prowadzenia, na swoją wagę lootniki bez fikołków. No tyle na dziś. Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Cześć. Chciałem wam pokazać jeszcze parę bezsterowek 8 cm , w wadze ok.15 gr. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Bardzo ładne, jak z obrazka! Jedynie ta płetwa mi nie pasuje, pod tak ładnie cieniowane malowanie prosta czarna kreska się nie komponuje, i właśnie dlatego ja robię bez płetwy bo nie umiałem jej ładnie namalować. Ale ogół bardzo przyjemny, najważniejsze że ryby łykają! : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Bardzo ładne, jak z obrazka! Jedynie ta płetwa mi nie pasuje, pod tak ładnie cieniowane malowanie prosta czarna kreska się nie komponuje, i właśnie dlatego ja robię bez płetwy bo nie umiałem jej ładnie namalować. Ale ogół bardzo przyjemny, najważniejsze że ryby łykają! : )Bedę musiał skasować Twoją wypowiedz, bo kumpel też mi tak mówi :P :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Cieszę się że nie dostanę po gębie jako jedyny ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Cieszę się że nie dostanę po gębie jako jedyny ;DDamy mu radę we dwóch... Wysłane z mojego MRD-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Cos cicho tu ostatnio... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Pewnie Piotrek coś tam cichaczem nowego kombinuje???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Ta ostatnio nagadali ze płetwy w wobach lipne to coś wymyśliłem, ale pokaże jak już będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Ta ostatnio nagadali ze płetwy w wobach lipne to coś wymyśliłem, ale pokaże jak już będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Cześć Koledzy troszkę mnie nie było, ale coś tam robię. Po namowach i docinkach kumpli odnośnie płetw w woblerkach, postanowiłem troszkę zmienić co nieco I tak mi się wydaje, że mieliście rację Kilka woblerków sterowych będzie dostępne na giełdziePozdrawiam Piotr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nooo teraz jest piękna płetwa! Na pewno będzie szybciej pływał! : ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Chyba trzeba będzie wypróbować w maju Twoje boleniówki ????Jak zawsze wyglądają świetnie! ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nooo teraz jest piękna płetwa! Na pewno będzie szybciej pływał! : )no bankowo ale i będzie bardziej stabilny w locie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Nowy kolorek boleniowki 7cm. Spodobał mi się (taki szarawy z opalizacja) więc będzie obecny na moich woblerach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Świetne wykonane. Lakierowane pistoletem czy moczysz? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dziękuję za pochwalę. A woblerki lakierowane w sposób zanurzeniowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) <...>takie rzeczy na priv proszę Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam. Jakiś czas temu mój kolega który poprosił mnie o zrobienie woblerków dla mnie kolorystycznie dziwne. Przyzwyczajony jestem do typowych boleniowek , sreberko itp. a tu kolega chce czarne No zrobiłem, ale i tak coś tam jest z akcentu boleniowego . Wobler dostał szatę czarną z domieszką farby holograficznej i oczywiście sreberka na pokrywie skrzelowej i płetwach (zdjęcie przed malowaniem płetwy) . Cieszy mnie to że woblerki moje działają nie tylko na rybki słodkowodne ale i słonowodne Dostałem filmik z holu rybki, no ale ja nie wiem jak dodać. Dziękuje Ariel za fotki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 https://www.youtube.com/watch?v=5p4g8FjRoCU Taki szybki filmik z telefonu jak zgram z kamerki to wrzucę więcej.Dzięki Piotrek za wobki, naprawdę klasa jak zwykle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Wow. Mega kolorek. Chyba muszę uzupełnić tamy swoich Koperkow... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jeszcze troszkę.... Jeszcze troszkę i kanapki, termos z kawą i pooooszedł na rybki????????????. Więc trzeba uzupełnić pudełko. Pudełek dużo ale wobkow niewiele. Więc coś skrobie. Modele stare ale moim zdaniem będą mi niezbędne.I sterowe jeszcze tylko stery i witajcie Odrzańskie Tarpony 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 A ja nadal czeka na największego glidera w najnowszym kolorze ... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi