LOLO Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ładnie jak zawsze No i teraz już wiem dlaczego zawinołeś cały ten nowy lakier od @Rudiego,musisz mieć naprawde duże te pudełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Witam. Coś się już ruszyło z boleniami no w tym przypadku bolenik i nie tylko . Bohaterem moich rybek była moja maleńka bolenióweczka sterowa 5.5 cm ,barwy złotawej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 No i zdjęcie od kolegi Piotra . Bardzo mnie cieszy że moje woblerki dają wiele radości kolegom. Tym razem bohaterem jest mój vert. Dziękuje Piotrze za fotki i być może do zobaczenia kiedyś nad wodą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam. Troszkę zaniedbałem wątek. Czasu mało a i się lata za rybkami ( których i tak jak na lekarstwo ) Ostatnio pobawiłem się kolorkami. Są to moje 8 cm bezstery w wadze ok 16 gr. Myslę że może jakiś ślepy mętnooki kiedyś zakosztuje. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nie mogą przemknąć w nurcie niezauważone ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 100 lat Piotrze!Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Sto lat Piotruś!!! W tym 95 na rybach! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 100 LAT,oczywiście nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Najlepszego ????????????????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Dziękuje za życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam. Dawnooo mnie nie było. Dalej siedzę w tej swojej twórczości boleniowe. Woblerki 7 cm - sterowe , oraz 8 cm bezstery . Czas boleni w tym roku przemija, ale będzie następny sezon 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam. Kolegów ???? troszkę mnie nie było. Ja dalej boleniowki klepie. Sezon już się zbliża, pora uzupełnić pudełko i schować ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Cześć Wam Szykujemy arsenał. Tarpony czekają . Tak jak zwykle ja tworzę dla tarponów, mam nadzieję, że może w tym roku będą łaskawsze 8 cm 7cm 6 cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 6 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Witam Kolegów pojawiam się i znikam, ale coś się tam robi. Przedstawie woblerki cięższego kalibru 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 No to Piotrek nie rozpieszczasz...Podaj chociaż długość i wagę tych wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Siemka. Wczoraj dane było mi wyłowić wobler ,który zerwałem w zeszłym roku.Chwila zabawy z gąbką i mydłem i wobler mimo roku w Warcianych odmętach wygląda jak nowy,lakier zdał egzamin na celujący ????Teraz pozostaje dalej ścigać bolki ...a i sandacze przy wolniejszym prowadzeniu lubią ten model ????Pozdro Piotrze ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Ja jeszcze nigdy nie odnalazłem swojego urwanego :\ U mnie bolki to mają mnie w d...... . Dobrze że u pyrusów biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Piotr....musisz częściej nad wodą bywać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Sto lat Piotrze !!!Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Dokładnie, sto lat i więcej czasu na robienie wobków ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Wszystkiego najlepszego 100lat oczywiście nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 16 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 (edytowane) Witam. Dawno mnie tu nie było . Co nie znaczy że nic nie dłubie. Dzięki filmikom odnośnie foli holo,pobawiłem się troszkę. Nie wyszło źle a może będzie lepiej ???? Edytowane 16 Maja 2023 przez kooper82 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Wyszło elegancko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi