atb69 Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam. Poszukuję informacji jak samodzielnie skasować luzy na korbce (około 3mm). Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 taki luz jest praktycznie we wszystkich kręciołach.jeden jest na kwadracie korby możesz coś nawnąć np cienka twardą taśmę,drógi na zembatkach można dołożyć podkładkę żeby się zbliżyły ale jeśli dasz za grubą to będzie cięzko chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Dzięki, już sobie poradziłem. Miałem luzik na kwadracie korbki, skasowałem go wkładając cienką blaszke między zębatke a trzpień. Dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi