mokilok Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam.Mój konger fabrycznie miał ukruszoną porcelanę przelotki szczytowej - trafił do serwisu gdzie po pierwszym podejściu zakończyło się na wpisie w karcie gwarancyjnej i niczym więcej (przelotka nawet nie została ruszona). Za drugim razem wkleili mi nową przelotkę, lecz wydaje mi się że zrobili to strasznie nieudolnie. Czy mogę prosić właściciela wyżej wymienionego kija o wklejenie zdjęcia przelotki szczytowej, chcę zobaczyć jak fabrycznie powinno to wyglądać. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Czyli jak? Krzywo, do góry nogami, pierścień równolegle do blanku? Zrób jakieś poglądowe foto zamiast oczekiwać że wróżbita Maciej odwiedzi JB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 W pierwszym poście napisałem precyzyjnie czego potrzebuję.Zdjęcia oryginalnej przelotki szczytowej wędki Konger Equs Rapier 225 zrobionej przez jej posiadacza.Sam sobie je porównam z moją przelotką, wróżbita Maciej nie jest mi do tego potrzebny. A odpowiadając na Twoje pytanie "Krzywo, do góry nogami, pierścień równolegle do blanku?" - po prostu niechlujnie, z zadziorami i ubytkami lakieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekz4 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam. Posiadam 3 egzemplarze tego kija, które używam do drop shota i BT. Kije zacne gdyby nie ten uchwyt kołowrotka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Super! Właśnie o to mi chodziło. Czy możesz jeszcze wrzucić zbliżenie na miejsce w którym blank przechodzi w przelotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekz4 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Mój aparat w komórce nie ma niestety możliwości robienia zdjęć makro i zbyt duże zbliżenie powoduje utratę ostrości, jednak to ostatnie zdjęcie może będzie pomocne. Edytowane 28 Października 2015 przez jarekz4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dziękuję bardzo.Zdjęcie wszystko mi wyjaśniło.Będę musiał po prostu polakierować to jakoś delikatnie i przeszlifować by usunąć zadziory i nierówności które zostawił "serwis" Kongera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ehh, kolego, bez ciśnienia. Poprosiłem o zdjęcie, to nie mission impossible.Tak toto w oryginale wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokilok Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No to po Twoim zdjęciu widać że serwis kongera chyba uciął mi kawałek szczytówki...Sprawdzę dokładnie jutro bo wędka w samochodzie, ale wydaje mi się że u mnie tego zgrubienia przed przelotką już brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi