leluchy Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 @Popper gratuluje tych Wzdreg ale chyba sobie odpoczeles?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja dzisiaj lowilem sobie okonki efekt?kilka drobiazgow i szczuply 87cm pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 To Komorów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Siudak napisał(a) dnia pon, 08 maj 2006 04:04@Jarek, ładniuki blaszka czy woblerek? ..... @Tomku muszę zrobić Tobie reklamę.Radek - mój kuzyn łowił na przynęty Twojego wyrobu, ja na cos innego , nie miałem w arsenale Twoich Przecinaków Zacznę od tego że woda na Odrze była bardzo wysoka, łowienie w nurcie było niemożliwe. Dlatego dłubalismy pod krzakami.Ja jednego plus trzy brania spaprane - jeden na woblera z domowej wytwórni i trzy brania na 5 cm białe kopyto.Radek pieć plus dwa brania spaprane, na Siudakowego Przecinaka. Wszystkie bolenie, jeden mój i pięć Radka, miały od 45 do 54 cm. Tak było w sobotę. W niedzielę woda drastycznie spadła i ryby musiały odejść od krzaków. Mimo to Radek trafił, pod krzakiem, jednego 67 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Widzę Tomku - kolego drogi, że co model to lepszy.... Śliczna płotka. Może zadam niepoprawne pytanie, ale czy nie boi się robaka?!? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 @Jaro, gratuluję udanego rapowania. Zdjątka mogłyby być troszkę lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 @Rognis :blush: Nie mam pojęcia dlaczego takie wyszły takie dziwne - sinojakieśtam. Poczatkowo myślałem że coś w aparacie się przestawiło ... nie mam pojęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Jarek najważniejsze że gryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikulak Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Miałem jeszcze jedno branie ale podziwiałem kolory wiosny i nieco się zamyśliłem.Wiem jedno,był duży.Przynętą jest wobler wg.pomysłu Jacka.Niestety wzór zastrzeżony .Widziałem trzy razy jak się pokazały.Wszystkie trzy po chwili były na brzegu.Reszta całkiem przypadkowo Zdjęcia robiłem 350D 24-105L ze statywu z pilotem.Ogniskowa raczej od 24-50.Odległość ok 2,5-3metrów.Przy dłuższej czasem zbyt wiele ucina i trzeba powtarzać zdjęcia co może niekorzystnie wpływać na kondycję ryby.Oczywiście jak jestem sam.Wolałbym robić na dłuzszych ogniskowych bo pięknie rozmywa tło ale trafienie ostrością na rybę i odpowiedni kadr to bardzo trudne zadanie.Reszta to obróbka w programach graficznych.Andrzej Chociaż zdradziłby Pan jak pracują te woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Mikulak naprawdę ciężko pracują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Sobota - popołudniowy wyjazd nad Odrę. Boleń 82cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 WOW.... Adrzejku coś fantastycznego. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 A ja potem się dziwię , że mi tylko te maluchy biorą ... dzioby im pokaleczysz to potem omijają moje przynęty . Piękny boleń, taki to na wędce ładnie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 O mamo Dziękuję za uwagę! Ale koleś ... Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No to pięknie. I co tu dużo gadać. Andrzej mistrzem jest! My z Baloo byliśmy też na Odrze w tym samym czasie tylko w innym miejscu i kompletne zero. Już chcieliśmy sobie tłumaczyć jak zwykle, że poprostu ryba nie żeruje, gdy takie wieści nas dopadły. No cóż, trzeba na szkółkę do Andrzeja się zapisać. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No jak ktoś potrafi to nic trudnego Gratuluje Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikulak Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 A ja dzisiaj po szkole skoczyłem na trzy godzinki Efekt 3 szczupaczki i jeden ładny spięty około 3 kilo. Jakoś dziwnie zaciąłem, i mi spad podczas holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 mikulak głowa do gory i wiecej usmiechu na twarzy, bo ktos jeszcze gotow pomysleć żeś ponurak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 @Andrzej, przepiękna rapa! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Piękny boleń,nic dodać nic ując.A moskiterie też sobie sprawilem bo robactwo życ nad wodą niedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tym razem wrzucam zdjęcie ładnego bolenia złowionego w ostatni weekend przez @Gromita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 ...nosił wilk razy kilka,ponieśli i wilka... ładniutki ten bolenik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 fajny boluś, ale... dobrze widze... tamjest jakis przypon...???? i przyneta.. to red head Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 @Mifek, pewnie myślisz, że to przyłów?Nie jest to przyłów. To rapa złowiona z największą premedytacją na powierzchniowego boleniowca-poppera. Popper jest jasny z czerwonym ryjkiem. A przypon czasami się przydaje bo w niektórych rzecznych miejscach, szczupaki wychodzą także do przynęt boleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 no prawdę powiedziawszy przeszło mi coś takiego rpzez moją główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi