Mikulak Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja wczoraj byłem i dwa małe takie krokodylki. W dziesięciu ostatnich rzutach wyjełem małego okonka za bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 wyjełem małego okonka za bok trudno powiedziec zeby to mogl byc powod do zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Każdy ma swojego bolka mam i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Masz i Ty ... ale widzę że rozwiązałeś problem ze zdjęciem, Andrzej klęka a Ty wszedłeś po pas do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikulak Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 wyjełem małego okonka za bok trudno powiedziec zeby to mogl byc powod do zadowolenia No jasne, będę płakać. Tomek_w to Wisła czy Odra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 No to ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 We wtorek wybralem sie po poludniu na spacerek na Loch Of Skene. Wial spory wiatr i byla wysoka fala wiec zaszedlem nad strumyk uchodzacy do jeziora, ktorego szerokosc nie przekracza 3m. Zamiast duzego pstragala uwiesil mi sie zabol. Dobrze, ze z lenistwa nie zdejmowalem przyponu Chyba juz wczesniej tez udalo mu sie uniknac smierci, bo cos go podgryzalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Luk,super kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 @heniutek, to kapelindo przyjechalo do mnie z St. Louis, Missouri. Nie jestem przesadny, ale zdecydowanie przynosi mi szczescie. Dzisiaj tez skutecznie z nim polowilem, ale foty wrzuce do posta z pstragami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi