Jammaey Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Dziękuje, wolałem się upewnić zanim wydam "trochę" pieniędzy na przynęty.. swoją drogą czy Wam też zawsze wychodzi dużo za dużo? Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Jammaey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Nie. Mnie zawsze wychodzi ...bardzo za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Określiłbym raczej to jako paradoks, bo niby wychodzi za dużo a ciągle jest za mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ja mam spób, by to kontrolować. Na początku wybierz kilka modeli, które Cię interesują. Najlepiej jak najwięcej, aby nie płacić dwa razy za przesyłkę.Później kupuj od razu tylko po dwa kolory z naturalnych i "oczojebnych, " z każdej wagi np.: shallow, suspender, sinking, fast sinking i z każdego rozmiaru np.14cm, 17cm, 20 i 25cm.Gotowe!W razie późniejsze potrzeby- powtórz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Sg real eel 40CM,SG 3D trout rattle shad 27.5cmSG trout 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 SG Deviator Jerk 100gKopyto Relax 9" + główka 12/0 + dozbrojka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Zawsze wychodzi za dużo i zawsze czegoś brakuje .Fatso 14SG real ell I jeden klocek którego nabyłem og kolegi Plecione taki mały leszczyk nie wiem ile to waży ale robi niezłe chlup. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez kolo807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Używał ktoś może przynęt Shadzilla? Jakie wyniki? Da się to kupić bliżej niż w USA?https://bassmagnetlures-waterwolflures.com/product-category/water-wolf/swim-baits-water-wolf/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 za zachodnią:http://www.pikeshop.de/swimbaits/shadzilla-heavy-series.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 za zachodnią:http://www.pikeshop.de/swimbaits/shadzilla-heavy-series.htmlPodziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Tu też jest ciekawy asortyment,zamawiałem kilka razy: http://www.pikeworld.de/index.php?cat=c14_Gummik--der.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Pike 20cm-130g,praca zajefajna,w opadzie ,będzie dobrze tam gdzie czysta woda/jeszcze nieużywany/Karaś 14cm-110g/już w Poznaniu /Żeby nie było ,szczupak z hodowli,całkowicie natural na starym Siudaku/z naszego Valdemara 2006 / Edytowane 2 Lutego 2017 przez gaweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jeszcze są Phantom'y, nie wiem dlaczego wcześniej o nich nie napisałem... Są TU. Soft Tail i Standard w rozmiarze 7.5 są mega fajne do prowadzenia. Trzeba naprawdę się postarać, żeby nie było tzw. glide action. Ulubiony kolorek - Walleye;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Tu też jest ciekawy asortyment,zamawiałem kilka razy: http://www.pikeworld.de/index.php?cat=c14_Gummik--der.html jack by ktoś robił zamowienie w tym sklepie to z wielką chcecia sie przyłącze co do przynęt powyze 100g ja używam :westin shadteez 27cmwestin monsterteezsavage gear herring 25savage gear 3d rattle trout 20alien eel v2 30cmdam pike seducer i praktycznie wszystkie svartzonkery w tym roku potestuje tez nowości sg i trollingowo line thru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Świetne jerki hand made chyba Dorado 110gr, gumiaki a'la bulldawg ok. 135gr., ERC Hellhound ~105gr, Bandit by Melek 110gr. wraz z Piranią i Troutem, Wolf Tail ok.120gr., The Pig 7" 130gr, Trout 3D ok 100gr i....nie pamietam co tam jeszcze się wala po pudłach.Jak dla mnie wystarczająco ciężko i wygodnie .Pozd.Dajcie linka do tych Dorado. Nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi