nurek28 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam.Ostatnio kpiłem silnik motorguide xi5 i chciłem podłaączyć do hds 5 II GEN kupiona w polsce od dystrybutora, a tu niepodzianka mój hds ma za stary soft i tu mam pytanie czy atualzacja softu jest płatna czy jakmś cudem jest za darmo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Myślę, że jest darmowa. Zadzwoń do Parkera udzielą odpowiedzi. Jeżeli negatywnej to rób raban w Lowrance. W zasadzie wszyscy w Europie nie mają z tym problemu (nie wiem jak w sowietach) a u nas Parker nie udostępnia najnowszego firmware z naszą paczką językową. Edytowane 28 Października 2015 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dzięki.Oddam jak skończę łapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Łapać to można motyle. Ryby się łowi. Po sezonie wyślij echo do Parkera. Aktualizacja jest darmowa w okresie gwarancyjnym i po gwarancyjnym, oczywiście jeżeli sprzęt pochodzi z ich dystrybucji i posiada się dowód zakupu. W celu ustalenia szczegółów zadzwoń do nich przed wysyłką. Wysyłka jest door to door. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Aktualizacja jest darmowa i możesz sobie sam ją zrobić. Bo o to pytałeś.Jedynie co to zrobi Ci się język angielski.Możesz to już zrobić teraz i używać z angielskim.Wyślesz w zimie do Parkera to Ci wgrają język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nurek28
Witam.
Ostatnio kpiłem silnik motorguide xi5 i chciłem podłaączyć do hds 5 II GEN kupiona w polsce od dystrybutora, a tu niepodzianka mój hds ma za stary soft i tu mam pytanie czy atualzacja softu jest płatna czy jakmś cudem jest za darmo ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi