madball Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 czołem !!!! szukam kogoś , kto pracuje w sieci fishing mart !!!!!!!!!! jeżeli na forum znajdzie się taki kolega zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 gdzieś tu był na forum taki temat co sam Fishing Mart Boss się udzielał, siedząc w spodniobutach klienta w wannie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) A to nie mozna zadzwowonic do nich, tylko szukac ludzi generalnie na portalach spolecznosciowych? Ps. Mnie tam na maile FM zawsze odpowiadal bez problemu. Edytowane 29 Października 2015 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Zadzwoń do Team Dragon, kiedyś widziałem zdjęcie właściciela w jednym z katalogów. Gra tam rolę łowcy monstrualnych szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi